mettug adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki doğru diyorsun deli gibi para vardır da? TUBITAK milyon dolar veriyor doğru peki hiç almayı denedinmi istedikleri kriterleri biliyormusun yada neden proje hazırlayıp da bir sunmuyorsun bi dene bakalım. Makine immalatı demişsin netür makineler imal ettin bu konuda tecrüben ne pazarda ki talep ve istekleri iyi biliyormusun yada elinde yapacağın makineyi hemen pazarlama şansın varmı kaldıki makine immalatı için öyle 100tl ile girilecek bi sektör değil yapacağın yaptığın işi çok çok iyi bilmek hitap ettiğin piyasadaki rakiplerin iyi tanımak ürün pazarlama da neleri kullanacağın iyi bilmek filan filan buraya birton şey yazarım zaten kafası çalışan zehir gibi bir mühendis istediği yerde istediği işi istediği makineyi rahat yapar
Evet makina yaptim ve yapmayada devam ediyorum sattigim makinalar 20 yi gecti asagi yukari 30 robot yarisina katildim hepsinde basari belgelerim var 7-8 yildir bu isin icindeyim ankara sakarya gibi yerlerde yaptigim robotlari sergiledim TUBITAK icin ise proje aradigimi bu forumda actigim konularda dile getirdim hem de bu bolume actim. Forumdan biri ile de makina isi konustuk 10.000 TL ye yapabilecegimi soyledim.
Ben bu işin icindeyim sizden iyi biliyorum ve kalkmis bu isin profesoru gibi 1 gun boyunca yazdigima bakip durdunuz sonra gelip bunu yazdiniz. Demirci kaynakci diye asagiliyorsunuz sonra ortaya fikir atiyorsunuz attiginiz o fikrin temeli bile mühendisliğe dayaniyor.
Adam akilli yorum yapamayan ortaya bos fikirler atan adamlardan degiliz. Tum yorumlari bir araya toplayip yok demirci kaynakci yok ev al sat yok hosting gibi yazilara alay etmeye hakkiniz yok. Once adam gibi arastirmayi adam gibi yorum yapmayi ogrenin.