nic.tr normalde çok kaba bir kurum ticketlere 1 ay cevap vermedikleride oluyor bunları geçtim telefonda müşteri temsilcisini arasanız dövecekmiş gibi konuşmaya başlarlar sonuçta odtü bir üniversite ticarethane değil oradan bu alan adı işin alınıp hakkıyla yapabilecek bir kuruma verilmesi gerekir nic.tr nin 1990 yılından kalma katı kuralları var en kötü kuralı alan adı satış devir işlemlerinin olmaması olması durumunda alan adını siliyorlar trabise geçerse bu tür katı kuralların bir çoğusu kalkacak bence trabise geçmesi daha hayırlı olacak gibi sonuçta odtü yönetimin kuralları trabisin burada maddelerinden daha ağır.
nic.tr yi odtü yönetiyor olabilir ancak trabisi kim yöneticek belli değil, hangi sakallının oğlu veya yeğeni yöneticek zamanla görücez. Sitelerinde yazana göre TRABİS Uygulama Projesi İhalesi 1 Mart 2013 te yapılmış, ihaleyi hangi kurum veya holding aldı ileride ortaya çıkar kokusu. Şimdiye kadar benim hiçbir ticketıma 1 günden uzun sürede cevap verilmedi, sizin 1 ay cevap vermedikleri ticketınızı açıkçası merak ettim. Birde sanırım önceden com.tr domain satarken yakalandınız ve domaininizi nic.tr elinizden aldı bu yüzden trabisi destekliyorsunuz.