nic.tr normalde çok kaba bir kurum ticketlere 1 ay cevap vermedikleride oluyor bunları geçtim telefonda müşteri temsilcisini arasanız dövecekmiş gibi konuşmaya başlarlar sonuçta odtü bir üniversite ticarethane değil oradan bu alan adı işin alınıp hakkıyla yapabilecek bir kuruma verilmesi gerekir nic.tr nin 1990 yılından kalma katı kuralları var en kötü kuralı alan adı satış devir işlemlerinin olmaması olması durumunda alan adını siliyorlar trabise geçerse bu tür katı kuralların bir çoğusu kalkacak bence trabise geçmesi daha hayırlı olacak gibi sonuçta odtü yönetimin kuralları trabisin burada maddelerinden daha ağır.
Demek adamına göre muamele yapıyorlar. Benim açtığım destek mesajlarına 1-2 gün geçmeden cevap veriyorlar. Telefon ile aradığımda da son derece kibar ve yardımsever bir profil çiziyorlar.
Belge ile alınan alan adlarının da satışı falan müsaade edin de serbest olmasın. Dünyanın hiçbir yerinde de bunların satışı serbest değildir ve yine dünyanın her yerinde bu alan adları belge ile alınır. Hatta diğer ülkelerde kurallar daha katıdır, illa o ülkede yerleşik olmanızı ve ticari bir faaliyetinizin olmasını şart koşarlar. Bilgisizliğinize veriyorum.