on numara bir konuya değindin.
video sayfama geldim ctrl u yapıp ctrl f ile yayıncı kimliğimi arattım 3-4 yerle eşleşti

galiba hala bana geliyor parası. sıkıntı şurda bu para youtube analitikde gözükmüyor ise para adsense kesinleşmiş kazançlara düşer mi onu da 15-20 gün sonra öğreniriz artık.
sizde de sonradan eşleşen veya direk eşlenen videolarınızın sayfasına girin yayıncı kimliğinizi aratın bakın belki sizde oradan kazanabiliyorsunuzdur.
edit2 : aynı video başka kanala yüklemiştim ona baktım ordaki pub kimliği benimkiyle eşleşmiyor sadece bu patlayan videonun kimliği benim kimliğim. hayırlısı.
Aynen sende çok güzel bir mesaj yazdın. Dediğin gibi doğru. Abone için video tuttuğum 3.eşleşen videom var oraya baktım dediğin gibi yayıncı kimliği numaram var.
Ama ben dün patlayan videomu sildim. Bu konuyu araştıracağım. Ufak bir gezinti yaptım fakat bu konu hakkında kesinlikle bu denilen bir şey yok. Yada bilen bir kişi varsa buraya yazarsa seviniriz.
2 gün sonra ise sadece o videodan gelen youtube analytics'deki kazancı baz almanı öneririm ve adsense ile karşılaştır. Youtube analytics bize gerçek kazancımızı yansıtıyordur büyük ihtimal.
Şahsen ben adsensedeki kazancın %80 altına düşmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü eşleşen videolarımı genelde silerim ve geçen aylarda hiç %80 altı kazanç gelmedi.
Malesef bu konu hakkında şuanlık başka birşey diyemiyorum. Kesin bilgiye siz eğer ulaşırsanız beni de bilgilendirirseniz sevinirim.
Edit: Son söylediğiniz çelişkiye kaptırdı

Neye göre pub değişiyor yada değişmiyor acaba?