arkadaşlar grafikte göreceğiniz gibi siteyi ilk açtığımda sitemapi gönderdikten sonraki durum aşağıdadır. İlk günden öyle iyi bir tıklama olmasada ilk sıralarda güzel bir gösterim yaptım. güzel anahtar kelimelerle..
Lütfen Dİkkatlice Okuyun: Siteyi açmadan önce başka rakip bir sitenin 20 30 kadar makalesini url başlığı dahi aynı şekilde kopyala yapıştır yaparak ve makale altında linki olacak şekilde içerik doldurup sitenin nasıl göründüğünü test etmek için siteyi doldurmuştum. Sonra aradan zaman geçti sitede orjinal içeriklerimi arttırdım ve
aceleyle siteyi açtım. Sitemapi gönderdikten bir gün sonra farkettim ki ilk açtığım kopyala yapıştır konuruları
silmeyi unutmuşum. Farkeder etmez konu başlıklarını ve urllerini kaldırmadım ama içeriklerini komple özgün yaptım. Bu bir saate yakın aldı. İlk gün ilk sıralarda çıkarken bir gün sonra pat diye düşüş yaşadım. grafikte gördüğünüz gibi. bu yeni bir site için
normal mi yoksa bu yaptığm hata sonucu oluşan birşey miydi?
Ceza yemiş olabilir miyim kopyala yapıştır yaparak siteyi açtığım için? Bu durum için ne yapmalıyım? Teşekkürler.