Dzyn3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ürün veya hizmeti nereden alacağımızı belirliyoruz, sonrada fiyatımızı belirleyip satışını yapıyoruz.
Yani bildiğimiz satış ortaklığı sistemi diyebiliriz, sadece satış fiyatını biz belirliyoruz.

Eğer böyleyse bunlar zaten bilinen şeyler, önemli olan bu ürünlerin nasıl satılacağıdır ki en zor kısım da burasıdır.
Bunun içinde reklam verin, forumlarda paylaşın, facebook sayfası kurun, şuralara kendinizi kaydedin vs. gibi taktikler mi veriyorsunuz yoksa kendinize özgü satış teknikleriniz mi var?

Yani sonuç olarak kazanç satıştan gelecek, bunun nasıl yapılacağını tecrübeleriniz ve kanıtlarınızla beraber anlatıyor musunuz?
Kendime özgü ve anında geri dönüşün olduğu yöntemi anlatıyorum. Bilinen klasik yöntemleri de uygularsanız daha fazla kazanırsınız.

hdizle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam benim anladığım kadarıyla jvzoo.com bir Affiliates Marketing sitesi ve burada sanal ebooklar yapılmış dersler para kazanma vb. gbi bunları reklam yaparak satıştan kar kazanma gibi birşey düşündüm.

Konu sahibi bir genel açıklama yerine biraz ürün ve satiş reklamlar hakkkında detaya inerse herkes ne için para ödeyecegini iyi anlar ve daha güvenilir olacagina inanıyorum.
Şu anda ne yaptığımı, ürün geliştiricisi olduğumu ve örnek olarak jvzoo daki ürünümü verdim. Jvzoo nun konumuz ile alakası yok.

Ürün olarak web hizmetleri diye yazmış konu sahibi. Onunla da jvzoo.com' un çok bir bağlantısı olacağını sanmıyorum.
Ben şu anda küçük ve orta ölçekli işletmelerin satışlarını arttırabilecek ürünler hazırlıyorum, bu ürünleri de internet pazarlamacıları o işletmelere satıyor. Neyin nasıl satılacağını gösteriyoruz.

Satış konusunda verdiğim bir örnekti sadece.

Dijital ürünler deseydi o şekilde düşünürdüm bende ama web hizmetleri dediği için hosting, vps, web tasarım vs. gibi şeyler geliyor aklıma. Konu sahibi açıklama getirirse daha iyi olacaktır.
web hizmet ve servisleri; tasarım, seo, makale yazımı vs.

baleful adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bildiğiniz herblife sistemi gibi geldi bana.atıyorum mesela bir kalem, kalemi arkadaş bize 5 tl den satacak.sonra sen kaç tl de satarsan kar senin mantığı gibi geldi.her zaman oynatan kazanır...
ürünlerin satan ben değilim, uzaktan yakından alakası yok herbal life ile.

GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden daha fazla kazanmak varken siz millete bukadar para kazandırıyorsunuz ? Çokmu iyimsersiniz ben şunu anlamıyorum kişisel fikrimdir sen aylık 10bin tl kazanıyorsun gelip burada insanlardan para alıp sizlere günlük oturduğunuz yerden 50tl para kazandıracağını söylüyorsun.

Hani benmi çok kötümserim insanlarmı aşırı yardımsever bu devirde kim kime oturduğu yerde para kazanmanın püf noktasını versin hiç anlamış değilim. En son böyle para kazanma işlerinde saadet zinciri oluşturdular adamlar trilyonları götürdü sizde böyle olmayasınız.

Benim düşüncem şöyle; beni çok insan tanır ülkenin en büyük firmalarının seo danışmanıyım yüzlerce sitem var aylık gelirimi bilmiyorum bu konuda ciddiyim şimdi gelip ben insanlara 50 100 200tl karşılığı nasıl 10 günde 50k hite ulaşacaklarını, google'da hiçbir algoritmaya takılmadan zirvede kalınacağını anlatıp eşşek gibi para kazandırmayı anlatmam açıkçası. Neden kendime rakip çıkarayım neden gelirimi düşüreyim.
Ben zaten kazanıyorum. Bana zor zamanlarımda yardımcı olan bu yöntem ile de arkadaşlara farklı bir gelir kapısı yaratıyorum. Tek bir iş yapmıyorum "SEO Danışmanlığı" gibi. Yani insanlara al benim işim bu, artık senin demiyorum, para kazanmanın yolu 1 değil 5 değil.

Bu işi bedavaya yapmıyorum, insanlar benim ürünlerimi de satmayacaklar, onlara iş öğretiyorum.

GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok özür dilerim ama bu tür uygulamalar hep para tuzağı olarak görünüyor yıllardır öne çıkaran kişi parayı toparlıyor ve herkes öyle bakıp kalıyor. Umarım siz öyle biri değilsinizdir 5000 kişi ile görüşüp 5000 kişiye günlük 50tl kazandırırsınız.
Estağfirullah, 5000 kişi ile görüşme niyetim yok, sınırlı sayıda kişiye "koçluk" yapacağım.

Ben yöntemi gösteriyorum her yiğidin farklı bir yoğurt yiyişi vardır.

SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim kısaca kendine en.yi adamlar bulmak istiyorsun desene !
Para kazanmak isteyenlere bilgi vermek istiyorsanız adam akıllı bilgi verelim .
Misal ücretsiz bir bilgi vereyim arkadaşlara.
Tek yapmanız gereken gittigidiyor.com dan dükkan açmak ve açtığınız dükkana botanik ecza deposu vs depolardan ürün girmek ve sonrasında beklemek kargolama derdi de yok adamlara bildirim çek parayı yatır tamamdır işte sana %25 kar markajı .
Kardeşim iyi adamlara daha fazlasını vermeye hazırım. Seçeceğim "en iyi adamlar ile" yani "en iyi öğrenciler" ile başka işlerde yapacağız.

Akşama kadar proje yazalım çizelim sonra gelsin paralar...

Hayır yok öyle birşey. Ben danışmanlık hizmeti veriyorum. İnsanlar ile özel olarak konuşuyorum, yöntemi anlatıyorum, daha sonra email desteği veriyorum 1 ay boyunca bununda bir bedeli var.

gunayyuksek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam siz beni eğitin eğer para kazanırsam ilk 300 tl sini size vercem.
Hadi ordan

-------------------------

Anladığım kadarıyla yaptığım iş Türkiye'de oldukça yeni. Şüpheli yaklaşımlar var, doğal karşılıyorum. Daha satış konusunu okumadan sorgulamalar başlıyor, bu iş böyle olmaz şöyle olur diyenler var.

İki insan tipi tanıdım; birincisi "oturanlar" Bunlar oturdukları yerden ahkam keserler, kafalarında şunu şöyle bunu böyle yapsam diye türlü fikir dolaşır ama bir türlü ayağa kalkamazlar. Bunlar toplumun çoğunluğunu oluşturuyor maalesef.

Birde "ayaktakiler" vardır. Bunlar harekete geçmişlerdir. "Kazanan" kesimi oluşturarlar. Bunlar da toplumun azınlık kesimi...

--------------------------

Son durum şöyle ilk 2 öğrencim ile çalışmaya başladım, 3. öğrencimle pazartesi başlayacağız çalışmalara.

Kısa bir süre daha koçluk programıma katılımcı almaya devam edeceğim.