Bu konuda haksızsınız, nedenide şu xxx siteleride olsa normal sitelerde olsa site sitedir. Bu konunuzu ben nezaman görsem paso up yapılıyor sevilir sevilmez ayrı konu tabi lakin adamların sitelerini yönlendireceğinize kodu o sayfalarda bloke etsenize? madem xxx siteleri istemiyosunuz çalıştırtmayın neden yönlendirme gibi bir derdiniz var? hiç anlamıyorum nolcak bu böyle birbirimize yonta yonta nereye kadar. Yazık değilmi her site için emek veriliyor yani forumda coder olarak düzgün insanlardan birisin gördüğüm kadarıyla sana yakışmıcak haraketlere girme derim yanlış anlama dost acı söyler.
bahsettiğiniz xxx sitelerin pingile maliyetini biliyormusunuz ?
adamı js den engelliyoruz, tutup php yapımıza bir şey kodluyor, onu aşıyor farklı title gönderiyor onu aşıyor url yi kısaltıp oradan gönderiyor.
Yabancı siteler anında kaldırdı pingili, neden Türkiye'de ki xxx siteler hemen başka yöntemlere aramaya gidiyor ? ücretsiz hizmet veren pingile maliyeti neden düşünülemiyor ? Kusura bakmayın da , hem istemediğimiz bir işi yapacaksınız, biz ceza verince de kalkıp eleştireceksiniz. yok öyle iş. Ad-ult/Wa-r-ez/Kumar vb.... siteler pingili eklemesin, yönlendirilirler ... Bu kadar açık, net. Ben bu konuda buraya cevap yazmayacağım daha fazla. Pingil.com anasayfasında gerekli açıklamaları/uyarıları görebilirsiniz.
Kısa Bir İstatistik :
Uyarı yayınlanma tarihi : 15.08.2013
O tarihe kadarki xxx site sayısı : 711
Bugüne kadar pingili kaldıran site : 453
Yönlendirmeden sonra kaldıran site sayısı :
148(Şuana kadar)
Saygılarımla.