bekchi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
www.pingil.com ana sayfasına bakarsanız günler önceden duyuru yaptığımızı göreceksiniz. İllegal içeriğe sahip sayfaların pingili kaldırmaları için uyarıda bulunduk. Uyarının ardından kaldırmayan sayfaları yönlendirdik. Yukarıda verdiğiniz kodda da hangi kelimeyi yönlendirdiğimizi göreceksiniz, o kelime yüzünden oldukça başımız ağrıdı.

Sadece illegal içerikler üzerinden gelen istekler yönlendirilmektedir. Onun dışında legal yapıya sahip hiç bir site yönlendirilmedi, yönlendirilmez. Ping hizmetinden daha etkin şekilde faydalanır.

Ayrıca www.pingil.com anasayfasından kocaman ve kırmızı yazarak yönlendirmeyi duyurduk. Kusura bakmayında ne hikmetse bizim ülkemizden kullananlar zarar görmedikçe ne anasayfamıza bakıyorlar, ne bize zarar vermekten vazgeçiyorlar.

Tekrar söylüyorum,
İllegal içerik sahibi siteler pingili kullanmayın !
Bu konuda haksızsınız, nedenide şu xxx siteleride olsa normal sitelerde olsa site sitedir. Bu konunuzu ben nezaman görsem paso up yapılıyor sevilir sevilmez ayrı konu tabi lakin adamların sitelerini yönlendireceğinize kodu o sayfalarda bloke etsenize? madem xxx siteleri istemiyosunuz çalıştırtmayın neden yönlendirme gibi bir derdiniz var? hiç anlamıyorum nolcak bu böyle birbirimize yonta yonta nereye kadar. Yazık değilmi her site için emek veriliyor yani forumda coder olarak düzgün insanlardan birisin gördüğüm kadarıyla sana yakışmıcak haraketlere girme derim yanlış anlama dost acı söyler.