Millet ticaretin ne olduğunu nasıl işlediğini bilip bilmeden sallamış durmuş ticareti çok kolay sanıyor herkes :=) yok demirci kaynakçı, yok web tasarım şirketi filan fistan , çinden mal getir filan bu ne ya ithallat ihracatı biliyormusunuz kargoculukla işmi döner , yada çantacılıkla KOCA BİR FOS hepsi yazılanların 30 Yıldır ticaretteyim çinde arkadaşım olmasına rağmen ben bile bişey getirip satmam çinden ticaret yapacaksan tek yolu kontyner bazında çalışma ile olur en ucuz malı o şekilde getirirsin ve ayrıca bu tür ticaret artık pek akıl karı değil dolar olmuş bilmem ne internet sektörü çok daha büyük kazançlar sağlıyabileceğin bir ortam . Sana tavsiyem kardeş ANDROID ve IOS mobil pazara dönük bir ekip kur oyundu şuydu buydu birkaç fikir üret mobil sektörde ticaretten kazanacağın paranın 100 katını kazanırsın tabi ticaretin her alanında bir risk vardır yok ben risk sevmem diyorsan internet işine devam et derim :=) bende o işteyim sıyrılmak için herşeyi yaparım
Demirci kaynakci diye benim yazdigim makina imalatinami laf ettiniz? O demirci degil Muhendis. Ve gelecegin meslegi muhendis secildi bir ülke sanayisi ile gelisir senin o demirci kaynakci dedigin ile hayatinda bir arada goremeyecegin paralar donuyor TUBITAK projelere milyon dolar veriyor. Siz kalkmis demirci kaynakci diyorsunuz iste sizin gibiler yuzunden ulke gelismiyor herkes salak bir siz akıllısiniz dimi?