Neden daha fazla kazanmak varken siz millete bukadar para kazandırıyorsunuz ? Çokmu iyimsersiniz ben şunu anlamıyorum kişisel fikrimdir sen aylık 10bin tl kazanıyorsun gelip burada insanlardan para alıp sizlere günlük oturduğunuz yerden 50tl para kazandıracağını söylüyorsun.

Hani benmi çok kötümserim insanlarmı aşırı yardımsever bu devirde kim kime oturduğu yerde para kazanmanın püf noktasını versin hiç anlamış değilim. En son böyle para kazanma işlerinde saadet zinciri oluşturdular adamlar trilyonları götürdü sizde böyle olmayasınız.

Benim düşüncem şöyle; beni çok insan tanır ülkenin en büyük firmalarının seo danışmanıyım yüzlerce sitem var aylık gelirimi bilmiyorum bu konuda ciddiyim şimdi gelip ben insanlara 50 100 200tl karşılığı nasıl 10 günde 50k hite ulaşacaklarını, google'da hiçbir algoritmaya takılmadan zirvede kalınacağını anlatıp eşşek gibi para kazandırmayı anlatmam açıkçası. Neden kendime rakip çıkarayım neden gelirimi düşüreyim.

Çok özür dilerim ama bu tür uygulamalar hep para tuzağı olarak görünüyor yıllardır öne çıkaran kişi parayı toparlıyor ve herkes öyle bakıp kalıyor. Umarım siz öyle biri değilsinizdir 5000 kişi ile görüşüp 5000 kişiye günlük 50tl kazandırırsınız.