Herkes beni topa tutabilir ama bana göre bir gerçek var ki, Fatih Terim ' in oynatmış olduğu sistem gaz sisteminden başka bir şey değildir. Ne taktik ne teknik diye bir olay olduğunu hiç ama hiç düşünmüyorum. Geçen sene bir çok futbolcumuz şampiyonlar ligi maçlarında tozu dumana kadar iken elazığ maçında son dakikada futbolcumuz penaltı kurtarışı yaparak şampiyonluk yolunda devam ettik. Biz şampiyon olduk ama rakiplerin oynadığı futbol da ortadaydı. Rakiplerimiz güçsüz olduğu için bizim güçsüzlüğümüz pek göze batmadı.

Ben bir futbol sever olarak alınan kötü futbola karşı üç puana değil, sahada oynanan güzel futbola bakarım. Sene olmuş 2013 Sabri ve Hakan Balta bu takımın ilk iki kaptanı olarak sabit duruyor ve çoğu maçta ilk on bir başlıyor yada oyuna sonradan oyun kurtarıcı olarak giriyor ise orada dur diyeceksin.

Bu yazıları niye yazdım; Fatih Terim ' i başa getirdiler çünkü bu saatten sonra taktik teknikle bir şey olacağı yok. Sonuçta bu futbolcular iki üç ayda bir toplanıp bir maç yapıyorlar o maçta da taktikten ziyade gaz ön planda olacaktır. Bu dönemde de bunu Fatih Terim ' den başka kimse yapamaz.

Fatih Terim oldukça başarılı bir teknik adamdır, ama ne kadar fanatik bir Galatasaraylı olursam olayım, hal ve davranışlarını yerli yersiz çıkışlarını 11 maç ceza almasını vs. kabullenemiyorum. Özellikle geçen senenin sonunda konuşacağım konuşacağım dedi şampiyon olduk her şey unutuldu.

Milli takımda sayın Terim ' e başarılar dilerim.