Paypal'dan uzak durun:
- Hesabınız Biraz Hareketlenince Bahane Bulup Kapatıyorlar
Adamlara o kadar resmi evrak yolladık adamlar hesabıma kıydılar resmen...
Saçmalıktan başka bir şey yapmıyorlar.
Bu paypal hesabımın kısıtlanmasından sonrasında mecburen açmış olduğum paypal hesabını ise bakın nasıl saçma bir şekilde kısıtladılar:
xxx maili ile yeni,1 gün önce açmış olduğum paypal hesabı ile sadece kredi kartımı ekleyip 1 adet ürün aldım o da
Scrabox
Hay akıllı emniyetli paypal ben bir hizmet sağlayıp o paypal hesabım üzerinden ödeme almadım ki satıcı konumunda değilim ki Scrabox'un resmi sitesinden programı satın aldım adamlar beni resmen alıcı değil satıcı yaptılar. Müşteri hizmetlerini aradın durumu bildirdim,ama adamlar ne ayaklarsa artık durumu paypal güvenlik departmanına bildiriyorum demekle yetindiler.
Scrabox'a
bu link üzerinden ücretini ödedim. Adamlarda programın lisansını onayladılar,ödeme işlemi açıklama kısmında ve ödeme yapılan URL/sayfa kısmından açıkca anlaşılmaktadır ki ben satıcı değil alıcıyım. Paypal ise ben satıcı yapmış ve alıcılarımdan mağdur olduğunu söyleyerek resmen saçmalamıştır.
180 gün bekleyeceğim işim yokta birde;sikayetvar.com var Allah'a şükür oradan bir şikayet ancak öyle çözülür sorun.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:30:27 -->-> Daha önceki mesaj 21:15:49 --
Adamlar sikayetvar.com'da hiç bir şikayete cevap yazmamışlar.Kendilerine ya çok güveniyorlar ya da müşteriyi umursamıyorlar. Para gönderirken komisyon almayı,kredi kartından anında çekmeyi;ama biz çekim talebinde bulunduğumuzda 4-5 gün bekletmeyi çok iyi biliyorlar.