Merhaba arkadaşlar,

bir film sitem var, seo çalışması falan yapılmadı, halihazırdaki tek sitem yani yüksek hitli başka sitem yok, 1 sene 1 aydır açık ve kullanımda. Vbulletin sistemini editleyerek güzel bir şekilde film sitesine çevirdim. Kazanç sağlamak istemediğim için parada yatırmadım siteye amacım sevdiğim filmleri insanlar ile paylaşmaktı. Bazı bir kaç filmde ilk sıralarda çıkıyor sitem. Fakat 1 yıl geçmesine rağmen günlük hitim maximum 300 oluyor. Ortalama olarak 180 190 diyebilirim.

Başta dediğim gibi,
seo çalışması yapmadım.
backlink almadım.
rakip fazla biliyorsunuz.
reklamda vermedim hiçbir yere.
kısacası tamamen kendi uğraşlarımda sürdürüyorum.

Kazanç sağlamak için çalışmalar yapmaya başlayacağım, başka website projeleride var kafamda onlarla birlikte sürdüreceğim. Sizce bir takım çalışmalar yapsam bile websitem yükselip kazanç sağlayacak mevkiye gelebilirmi ? Bu film sitesi için konuşuyorum.

site adresi: film masko p . com/net boşlukları silebilirsiniz.

Vbulletin olması büyük bir dezavantajmıdır, kafam hep o konuda, özgün olsun istiyorum site, kopya olmasın istiyorum, bu yüzden vbulletinden editledim. Daha iyi bildiğim bir scriptti. Bu durumda acaba 1 yıldız hit almamasının sebebi doğrudan vbulletin midir ? Wordpress vs olsaydı dahamı iyi olurdu acaba ?