Arkadaşlar piyasada boşda yerli antrenörler şenol güneş , mustafa denizli gibi, ayrıca bir anadolu takımını şampiyon yapan ertuğrul sağlam da var.
Onu geçtim avrupadada hatırı sayılır hocalar varken neden özellikle terim ?
Kimse kusura bakmasın fenerbahçeli arkadaslarda kızmasın ama bunların hiç biri milli takımın menfaati için değil.
Elemelere gidemeyeceğimiz zaten ortada bu yüzden 4 maçda milli takımın başında kim olsa farketmez.
Avrupa şamp. elemeleri içinde bir dünya tarih var eee ? neden bu kadar acele ve inatla Terim ?
Basit. Kimse kızmasın. Galatasaray 2 senedir şampiyon.
Geçen sene şampiyonlar liginden ii para kaldırdı .
Birbiri ardına sponsorluk teklifleri geliyor anlaşmalar yapılıyor.
Bu senede ilk maçdan herkes yine şampiyon GS olur demeye başladı.
Ee birde CAS davayı sonuca bağlar 2 yıl cezayı onarsa ne olur ?
GS 2 yıl daha şampiyonlar liginden kazandıgı paralarla 100m euroya yakın avantaj sağlar.
Üstüne lig şampiyonlugu üstüne sponsorlar aradaki ekonomik fark daha da açılır.
Herkes bunu görüyor bunu biliyor.Peki fark açılırsa ne olur ?
Ligin kalitesi düşer cazibesi azalır. Gelirler düşer. yayın gelirler sponsorluk gelirleri taban yapar.
İşde bunun için başdakiler canla başla GS ı durdurmanın karışdırmanın plnlarını yapıyor.
Birileri dur demeli GS a yoksa iş işden geçmiş olacak.
Göreceksiniz ben inanıyorum yakından hakemlerde katledebilir GS ı..
Bir takımın üzerine bu kadar oynanmaz...
Fatih Terime gelince . Fatih Terimi Fatih Terim yapan GALATASARAY dır.
Nasıl Terim GS a büyük başarılar kazandırdıysa Galatasaray da Fatih terime çok şeyler kazandırmısdır.
Daha önce 1 kere GS ı bırakıp gitmişliği var yine yaparsa şaşırmam.
Ama aynı hataya 2 kere düşecek kadar egoist oldugunu düşünmüyorum.
2 takımın başında hoca olunmaz. Ya GS ın hocasısındır ya milli takımın.GS bunu kaldırmaz.
Umarım böyle hatalar yapmaz diyecem ama özellikle başbakan istiyormus . öyle olunca reddetmek de çok zor