Site adresi : karbon-kaplama.com
Site için istenen fiyat : Açıkarttırma 10 tl den başlar
Minimum arttırma : 5 tl
Kalan fiyata verilecek elden çıkartıyorum
Sitenin açılış tarihi: 1 yıl 2 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: E-ticaret sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: Ortalama 20-25 hit
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik ile satılık. Açık kaynak yazılım ile beraber
Hosting dahil midir: Bir süre idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sonsuz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır Yok
- Son tekliften 24 saat sonraki teklif verene bırakılacaktır site ...
Bu site ile neler yapabilirsiniz ürün tedariki nasıl sağlanır ?
Karbon kaplama sitesi ile araç modifiye ve araçla ilgili olan her türlü yan malzemeyi satabilirsiniz . Örneğin ; navigasyon cihazından oto ses görüntü ürünlerine kadar ...
Şu anda sitede bulunan ürünlerden satış oldukça tedarik ettiğim siteden ödemesini geçiyordum ve ben hiç dokunmadan tedarikçiler kargosunu adresine gönderiyorlardı . Bütün ürünler için böyle yapabilirsiniz . Alan kişiye sistemi tam anlatırım ...
Toplam kazanç ;
4-5 ay önce kendi yazılımım olan scripti kurdum 7-8 tane satış oldu toplam ciro 250 tl civarı ve kar marjı da 160-170 tl civarıdır ... Daha öncesinde opencart vardı onda daha az satış oluyordu bu script daha çok kazandırır ...
Şu anda site 10ncu sıralamaya düştü hiç ilgilenmiyorum ilk sıralarda olursa haftada 1-2 karbon malzemesinden satar .
Görnütü ;
yönetim paneli kolay kullanılırdır . Site herşeyiyle devir edilecektir . İsterseniz scripti satın ondanda kazanın .