Probook markasını çok aradın mı hocam?

Dell ile kıyaslamak yanlış olur bence.
Şöyle söyleyeyim; Probook i7 alacağınıza Dell i5 alın, Asus i3 alın. Ama sağlam firmalardan olsun. Atıyorum Probook'un i7 işlemcisi ile Asus'un i7 işlemcili cihazları kıyaslanamaz. O firmanın ürettiği parça ile, probook'un kullandığı (Bakın ürettiği demiyorum kullandığı diyorum.) tamamen farklıdır. Birinden %80 performans alırken, diğerinden %40 alırsın.
Ayrıca biraz araştırırsanız Probook ile oldukça fazla şikayet görebilirsiniz. Şahsen, gördüğünüz özelliklere aldanmayın, dediğim gibi isterse özelliği 3-4 katı olsun, ama performans bakımından düşük kalabilir.
Bu ikisi arasında, kesinlikle dell
işlemci model ini nette arıyorum hocam fena değil çıkıyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:22:49 -->-> Daha önceki mesaj 15:21:21 --
Probook markasını çok aradın mı hocam?

Dell ile kıyaslamak yanlış olur bence.
Şöyle söyleyeyim; Probook i7 alacağınıza Dell i5 alın, Asus i3 alın. Ama sağlam firmalardan olsun. Atıyorum Probook'un i7 işlemcisi ile Asus'un i7 işlemcili cihazları kıyaslanamaz. O firmanın ürettiği parça ile, probook'un kullandığı (Bakın ürettiği demiyorum kullandığı diyorum.) tamamen farklıdır. Birinden %80 performans alırken, diğerinden %40 alırsın.
Ayrıca biraz araştırırsanız Probook ile oldukça fazla şikayet görebilirsiniz. Şahsen, gördüğünüz özelliklere aldanmayın, dediğim gibi isterse özelliği 3-4 katı olsun, ama performans bakımından düşük kalabilir.
Bu ikisi arasında, kesinlikle dell
ayrıca probook HP nin ürünüymüş. hp iyi bir marka değil ama bi exper / casper da değil.
dell in kasası yumuşak silikon gibi olması çok hoşuma gitti açıkçası. ama beni asıl çeken i7 de bakalım buradaki anket iyi olacak karar vermem açısından
bu arada biri 1.7 ghz biri 2.0