İnsan küçümseyi kırmayı asla sevmem fakat siz ne olduğunuzu sanarak bu kadar alaycı mesajlar yazabiliyorsunuz ?
Kendinizle çelişiyorsunuz
6lık yerine 70 lik isteseydiniz belki size bir tekel bayi tarif edebilirdi.
Biri bana gelip 1lik vps alıcam derse bende aynı cevabı vermekten zevk alırdım
Sizin cevabınızda alaycı değilmi
1lik VPS ters düşebilir ama ip bloğuyla ilgili aşinalık olması lazım ip blokları belirli katsayılarda atanabilen bir yapıda en küçük blokda 6 lık sonuçta (içerisinde 6 tane ip blunan blok) nasıl sorulabilir ki başka basit bir dille?
Küçümsemek konusunda haklı olabilirsiniz. Ancak o konuşma esnasında gülmüyordum gayet sinirlenmiştim. Hepimiz biliyoruz oradaki personelin ne derece bilgili olduğunu Hocam bu konuda sizinle tartışmayalım. Dalga geçmedim bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Çalıştığın kurumun hizmetlerine aşina olamıyorsan yer işgali yapmayacaksın. Yada her müşterini başından savabileceğin bir şekilde düşünmeden kendini geliştireceksin ki gelen çağrıda memnuniyetin olsun. O ses kaydı dinlendi neticesi hakkında olumlu gelişmeler olması için yaptığım işlemi de buraya yazmaya gerek yok. Hele eski yaşanan olayları hiç konuşmaya gerek yok ozaman daha çok sinirleriniz bozulur. Bunlar acı ama gerçekler malesef ve gerçekleri konuşmak bence küçümsemek değil. O görüşmede bilgisinin olmadığını söyleyip yönlendirme yapabilirdi ama tutupda ayak diretirsen 6 abonelik 6 modem diye sonuçlarına katlanacaksın.