Şöyle düşün. Ben ekmek alacağım, fırına gidiyorum ekmekler bitmiş dükkanı kapatmış adam. Sende evde ekmeğin oldugu halde almışın 50 ekmek dükkanın önüne çöreklenmişin, fiyatada bindirip karaborsa gibi satiyosun. Bu 50 ekmek normalde sana hak değil . Bunun adına her literatürde fırsatçılık denir. şuan sizin domainleri önceden alıp, sonradan karaborsa tarzı pazarladığınız gibi.. inşallah elinizde patlar...
Arsaya benzetiyosunuzya hani. Bu işi ticaret babında durmadan yapanlarada günümüzde kodaman deniyor. Bunlarda gayrimenkulcü değil , emlak teroristi oluyor. sizin yaptığınız işle aynı aslında..ama siz olayı sadece görmek istediğiniz gibi görüyosunuz

neyse daha fazla tartışmaya girmicem, konu dağılmasın...
arkadaşım serbest piyasa denen olgu şükürler olsun ki var! senin yerin türkiye değil eğer ben 50 ekmek istifleyemedim kimse istifleyemesin herkes eşit olsun benim kafam ticarete basmıyor başkasıda kazanmasın diyorsan ÇİNE GİT! bak o zaman pirinç çorbası yemeyenleri biraz birikim yapanların devlet eliyle nasıl kenarı çekildiklerini görürsün bak tam sana göre bir yer çin misal çinde nike fabrikasında çalışan herkes 100 dolar alır bir ayda ne güzel işte herkes eşit senin gibiler çoğunlukta olsada orada yaşayan ve kafası ticarete basan kişiler ne yazık ki ticaret yapamıyor ve gelir düzeyini yükseltemiyor hakettiği yaşamı ve yaşam koşullarını sağlayamıyor ama işin ilginç tarafı ne biliyormusun ? senin gibi sosyal devlet çatısı altına sığınanlar ve böyle devletler emperyalist düzenin pazarı oluyor Amerika üretiminin çoğunu çine gönderir ucuz iş gücü sonuçta tamda senin istediğin gibi kusura bakma da bırakta serbest piyasada kafası çalışanlarla çalışmayanlar, pazarlamayı bilenlerle bilmeyenler (bavul.com / net örneği) gibi ayrıştırılsın!