selam 3 4 sendir metin2 serverim le ugrasiyorum

Bir bilsimden vds yada oyun kurdururken maşalah mileti yalıyolar oyunu kurdurana kadar tabi oyunu kurunca bula bilrisen bul arkadaşları adam gibi işini arkasında Duran birisi varsa bu forumda? Ben 1 adet 2gb vds alacgım vds aldıgım şirket benim oyun yedeklerimi sunucularına taşıycak packlarımı herşeyimi 4 x 4 yapmalı ödemeyide işimi adam gibi yaptıgında öderim neden parayı ödemedigimide söleyim bir bilsime 120 tl ödedim sunucumu tasıdı yedeklerimi taşıdı sonra yedekler uyuşmuyor dedi para iyadesi istedim adamlar paramı vermediler kımse yanliş anlamasın adam gibi iş yapan birini ariyorum aradıgımda bula bilcegim birini sorun olunca msn kapatmayan telefonlara cıkan birini 2 3 ayda bir ip degişikliligi yapmayan birini

Şuanki calişdıgım firma ile 2 senedir calişiyorum 2 sene eveli süperdiler ama şimdi hiç hoş degiller makina degişdiler degişdirdikleri makinada oyunumda kosdümler cıkmıyor 5.0 kurulum yapmaları gerekiyolar 1 aydır yapamadılar 200 sabit kulanıcım vardı dagıldı millet halan yapacaklar.