Ben de satın almak için beklemedeyim. Ancak script ile ilgili yapılacaklar belirsiz. Başlığı takip ediyoırum. Yapabilirim, edebilirimden ziyade. "Şu ana kadarki geri dönüşlere göre, şunları yapacağım: a..., b..., c..... ' yazan cevaplar bekliyorum ki alacağım scriptin gelecekte ne imkanlar sunabileceği veya sunmayacağını bilerek alayım.

Zaten 'işte sol bölmede konu başlıkları, sağ tarafta da yazarların yazıları, işte reklam bölümleri' tarzında scriptler her tarafta var. Bu scripti tercih etmek için nedenleri olmalı insanların.

Bence yapılması gerekenler:

1. İlk konuya 'YAPILACAKLAR LİSTESİ' eklenerek yeniden düzenlenmeli.
2. Script için mantıklı reklam alanları belirlenmeli, bu alanlar admin panelden açılıp kapatılabilmeli.
3. Resim, Video galerisi ve / veya yarışma bölümü eklenti olarak değil, ilk sürümde ücretsiz olarak gelmeli.

Konuyu ilk günden takipteyim. Belge olsun diye yapacağım.. edeceğim tarzı yazılanların listesi aşağıda:

Alıntı
... özetlemek gerekirse şu an mobilde dağınık bir görünüm olacaktır fakat sistem bittikten sonra mobil desteğini de yapacağım.

... çünkü sistem tamamen şekillendikten sonra reklam alanları oluşturacağım.

.... Kaldı ki script tamamlandıktan sonra cache ve gerekli sıkıştırmalarla performans kaygısını en üst düzeyde tutabiliriz.

... Zaten bahsettiğim 2 kısımı ajaxa çevirince gözle görülür ordan açılış sorgularında azalma olacak.

...Script tamamlandıktan sonra daha önce yapılmamış bir cache mantığı yapacağım, sol orta ve sağ kısımları ayrı ayrı cacheleyeceğim...

... özel bir reklam alanı belirlemedim kullanıcıların isteklerine göre istediğimiz yeri reklam alanına çevirebiliriz.

.. Özel resim veya video galerisi..ilk versiyondan sonra eklenti olarak yapabilirim hocam..