CtrlInformatics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamadım? ISP ile veribankasının aynı şey olduğunumu düşünüyorsunuz acaba?
Koocca paragraf yazmışsınız ama bağlayamamışsınız onu diyorum Elektrik akımından kaynaklı sorunlardan bahsetmişsiniz sonra üzerine biraz kibir biraz siyaset 4 tutam bakır kablo bileşenlerinden oluşan kimyagerlik kişiliği oluşturmuşsunuz Hocam.

Ayrıca meraketme ISP ve Veri bankası nerelerde ayrılır iyi bilirim siz 4 tane bakır kablonun akımı ile uğraşırken biz gayrettepe headendine 0,1 DB lik artışın sonuçları üzerine senaryolar üretiyorduk rasgele hocam rasgele bunca kibire gerek yok be hocam.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:20:42 -->-> Daha önceki mesaj 10:16:06 --

CtrlInformatics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu çağrı merkezindekiler özelmi seçiliyor? Onu geçtim bunlara eğitim veriyorlarmı?

Normalde 24/40 gelmesi gereken hat voltajı 10 katı geliyor, platin hattaki arkadaşın cevabı: "Normal voltaj değilmi?". Sınırlayıcılar ile normale döndürdük sonunda. Gerisini onlar düşünsün TEDAŞ'ın teşrif edip trafoyu onarmasını bekliyoruz bu seferde.

Allahtan kontrol sunucusundaki metro hatta sıkıntı yok, o hatta sorun çıkarsa laba girdiğimde ilk işim siyanür içeren tüm çözeltileri kafaya dikmek olacak. Şunun şurasında sunucuların alınmasına 1 hafta kaldı çektiğimiz rezalete bak.

Asıl sorunum DSL'lerin ABD erişimi düzelmedi bende. Evede gidemiyorum. Barikat kurup ateşe verdiler, biber gazı başlayacak birazdan. Bu lanet santrale özel bir durummu yoksa hiçbiryerdenmi ulaşılamıyor? Elektrik tasarrufu olsun diye monitörleri kapadık mecburen, diğer santrallerin pinglerini göremiyorum. Biri kontrol edip yazarsa sevinirm.
Hocam çağrı merkezindekiler numunelik çağrı merkezini denemek için aradığımızda aynen şu konuşma geçti:

Ben: Merhaba ip bloğu almak istiyorum mesela 6lık nasıl yaparız.
Operatör: Bu şekilde olmaz her ip tek modeme atanır 6 tane modem almanız lazım

Deyince olaylar olar gerisine gerek yok işin özünden ne derece bilgililer anlarsın hocam