Wordpress Tema Halini Satın Al

Merhabalar,
Gözü yormayan ve kullanımını oldukça basit tuttuğum oyun temasını satışa çıkartıyorum.Görselliğinin yanında performans açısından da oldukça kullanışlı bir tema.Cache sistemini aktif ettiğinizde google pagespeed değeri 91/100'dür.(hostinge bağlı olarak değişebilir)

Reklam yerleşimlerini tıklanma oranlarını arttıracak şekilde düzenledim.Temaya tuş takımları ekledim.Paneldeki tuşlardan seçtikleriniz resim olarak görünür.
Temanın önizleme resmi:

Temanın canlı demosu:

Temaya şuan için gördüklerinizin dışında ek bir özellik ekleyemem ve var olan kısımlarını değiştiremem.Baştan söylüyorum bunu çünkü daha sonra bu isteğinizi geri çevirmek zorunda kalacağım ve bunu istemem satın almadan önce aklınızda bulunsun.İlerleyen zamanlarda temaya ücretsiz ek özellikler ekleyebilirim(Söz vermiyorum iş yoğunluğuna bağlı).
Tema için istediğim ücret : 59 TL
Ödeme:
EFT,Banka Havalesi
Pazarlık söz konusunu değildir lütfen ısrar etmeyin.Forumda iş yoğunluğundan dolayı pek aktif olamıyorum ama epostalarımı saat başı düzenli olarak kontrol ediyorum.Forumdan pm atıp uzun süre cevap alamayabilirsiniz fakat eposta gönderdiğinizde hemen geri dönüş yaparım.
Bana ulaşabileceğiniz eposta adresim:

lisans tek site için geçerlidir
Çok geç bir saatte açtığım için bu konuyu yazım hatalarım olabilir mazur görün ilgi gösteren arkadaşlara teşekkürler