qLd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Skyscanner. com'dan alabilirsin,aktarmali falanda olsa en ucuz ucak biletleri bu siteden bulunuyor genelde.

2. Almanya icin vize almak kolay degil.Ogrenci degilsen cok zor hatta.Orada yasayan turk sayisi cok oldugundan her vize basvurusu yapana ulkeye girip bidaha geri donmeyecek gozuyle bakiyolar.(evet zamaninda yaptilar bunu ve hala dahada yapiyorlar)

3.Almanya'dan vize alirsan sayet sana Schengen vizesi verecekler.O vize ile Hollanda,Belcika ve Fransa'nin dahil oldugu Schengen bolgesinde ki butun ulkelere girebilirsin fakat Ingiltere bu ulkelere dahil degil.O yuzden schengen vizen ile Ingiltere'ye giris yapamazsin.Ayrica vize alman gerekir,ama Schengen vizen tek girisli olursa Ingiltere'ye girdikten sonra tekrar Schengen bolgesine giremezsin.O yuzden dikkatli ol.

Daha merak ettigin seyler varsa pm atip sorabilirsin yada nickimi mention olarak eklersen bidahaki mesajinda uyariyi farkeder tekrar cevap verebilirim.
@qLd cevapların icin teşekkür ederim hocam.

1. Siteyi ilk defa duyuyorum. Güvenilir midir daha önce bilet aldınız mı?
2. Üniversite öğrencisiyim hocam. Dönüş biletimi ve kuzenlerim olduğunu belirtirsem bu şartlar altında da sorun çıkarırlar?
3. İngiltere'yi tahmin ettim hocam. O biraz daha lükse kaçıyor zaten ondan vazgeçeyim o zaman ben de.