Site adresi :
www.filmvedizizle.com
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 100 tl ile başlıyor
arttırma 5 tl
son bitiş teklifden 48 saat sonra
Sitenin aylık getirisi: dogan'dan reklam alıyordum aylık 25-30 lira bırakıyor.
Sitenin açılış tarihi: 18 Haziran 2012 'dir şu anda 1 yıl daha uzatılmış 18 Haziran 2013 kadardır.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Film ve Dizi
Günlük hit sayısı: 200-300
Ziyaretçi kaynağı: %40 Google %60 Yandex
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 Yıl 2 Aylık, Pr 2 Güncellemede Min Pr3 Beklenmekte.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: 3-5 gün idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Tahamata v3 Lisanslı, Google Etiket Getirici Lisanslı,
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Telif hakkı yok.
site ilk açıldığı zamanlarda 2-3 k ya çıkmıştır, ilgilenemediğimden bu durumdadır, seo çalışmaları yapılmış, orjinal tahamata v3 ve google etiket botu lisansı vardır, siteye %70 oranında full özgün içerikler girilmiştir, babam diyaliz hastası periton diyalizden makinaya geçti ona yardımcı oluyorum, sitenin pr4 kendi sitemden link işlemi yapılmıştır ( Pr4 siteme link alıp diyerlerine film sitemi eklettim), yaklaşık pr1-pr2-pr3-pr5 10-12 siteden linki bulunmaktadır ( linkler yenidir), hazır çalışmalı site temasıydı domainiydi derken en kötü 100 liraya patlamaktadır, yanında 3k beğenili facebook hesabı hediye verilecektir sitenin kendi face sayfası.
benden bir fiyat istemeyin ilk site satışım piyasaya uygun teklif verene satacağım skype sonbaron058