Arkadaşın dediğini yaptım, 1200 TL param anında ödendi
Arkadaşlar, kurumların yaptıkları bu hataları aslında sosyal medya yada şikayetvar.com dan bildirmeliyiz gerçektende...

ben de belirttim facebook da yaptıklarının yanlış olduğunu, aynen para hesabımda )

Alıntı
1200 TL civarı paramı 3 haftadır yatırmıyorsunuz, Ben böyle rezalet ve saçmalık görmedim, insanların kurumunuza güven duyarak ödedikleri paraları nasıl oluyor da siz alıkoyuyorsunuz? İnsanların programlanmış yada programlanmamış ihtiyaçları olabilir. C.Savcılığına da suç duyurusunda bulunacağım, tatilde olduğum için şu anda resmi takipte bulunmuyorum ancak en kısa sürede hakkınızda şikayetlerim olacak. İnsanlar sitenize yada markanıza güvenerek yatırım yapıyor, kupon yapıyor. İnsanları mağdur edemezsiniz. PARAMI YATIRIN. Beni daha fazla mağdur etmeyin. 5 adet haber sitemde, arkadaşlarımın haber sitelerinde ve satın aldığım advertorial haberlerde ve tanıtım haberlerinde firmanızın rezilliğini afişe edeceğim, rezilliğinizi tüm türkiyeye duyuracağım. Bu saçmalığı durdurmak istiyorsanız Üye Numaram : 32658051