Merhaba,

AdWords hesap ve bütçe yönetimi konusunda birçok şirketin hesap yönetimleri ve 6 yıllık ajans tecrübesiyle AdWords danışmanlığı hizmeti sunuyorum.

Google'ın yetkinlik gösteren Google AdWords Uzmanlığı Sertifikası sahibiyim. Bu, hesabınızın ajans düzeyinde yönetildiği ve Google'ın performansınızı onayladığı anlamına gelir.

Reklam bütçesinde alt veya üst limit olmadan çalışıyorum.
Legal tüm konu başlıklarında ve içeriklerde çalışma yapabiliriz.
Google'ın tüm yayıncılık kurallarına hakim olduğum için reklamlarınız kurallara uygun hazırlanır ve hızlıca onaylanır.
Anahtar kelimeler optimum şekilde düzenlenerek tıklama başı maliyetiniz minimum tutulur.
Coğrafi hedefleme ile reklamlarınız yalnızca sizin belirlediğiniz lokasyonlarda, saatlerde gösterilir.
Cihaz hedeflemesi ile reklamınız yalnızca belirlediğimiz cihaz kullanıcılarına gösterilir.
Dönüşüm odaklı çalışmalar yaparak maliyetleriniz düşürülür.

Günlük bütçe belirlenir ve bu bütçe kesinlikle aşılmaz.
Yalnızca sizi arayıp sitenize gelen ziyaretçiler için ödeme yaparsınız. Reklam bütçeniz boşa harcanmaz.

İŞ ALIMI YENİDEN AKTİFTİR.

YENİ HESAPLAR İÇİN VE AYRICA İSTEYEN MÜŞTERİLERİM İÇİN 250 VE 400 TL'LİK KUPON HEDİYE EDİYORUM.

Günübirlik reklam yayınlamak isteyenlerle ve bir yerlerden duyup heves eden, denemek isteyenlerle çalışmıyorum.

Danışmanlığa ücret ayırmak istemeyenler "Reklamı ben de açabiliyorum aslında..." yaklaşımına sahip olanlar lütfen vakit kaybı yaşatmasın. Hizmetin anlamını bilen az sayıda kişiyle çalışmayı hizmet kalitesi açısından tercih ediyorum.

Danışmanlık ve hesap kurulum/optimizasyon minimum ücreti sabittir. Ürün sayısına/çeşitlilğine göre farklılık gösterir.

Bu yüzden aylık 100 TL ya da 50.000 TL harcamak sizin insiyatifinizdedir. Bütçeniz verdiğim hizmetten bağımsızdır.

Mesaj göndermek için TIKLAYIN

Yukarıda sıraladığım optimizasyon ayarlarının tümünde yönlendirici olarak, sizin de onayınızla reklamlar yayına alınır.

Aşağıdaki ekran görüntüsü Şubat ayından itibaren yönetmeye başladığım ve halen yönetmekte olduğum rekabeti yüksek bir sektörün istatistikleri.

(Elektronik sigara vs. gibi Google yayıncılık politikalarına uymayan ürün, hizmet, tanıtıcı site için çalışma istemeyiniz. Müşteri merkezimdeki diğer sitelerin reklam yayınlarını riske atacak herhangi bir çalışmayı kesinlikle yapmıyorum)

Reklam Gruplarından Bazıları

*Facebook Reklamları ve Yandex Direct'le ilgili de çalışmalar yapıyorum. Mesaj atarak bilgi alabilirsiniz.