Paypal bu tür durumlarda iki tarafı da korumaya çalışır;ama öncelikle kendisini korur bunu unutma.
-----------------------------------------------------------------------------------
Bana bugüne kadar müşteriler paypal üzerinden yamuk yapmadı;hep paypal yamuk yaptı.
Hesabımı kapattılar içinde bulunan paramı ancak 180 gün sonrasında alabildim.
Yine bugün bir hesabımı daha kapattılar.Belgeleri yolladık ne olacak bakalım Paypal Güvenlik departmanı artık sizle çalışmayı istemiyoruz mu diyecek,gerçi yeni bir hesap daha açtım her hesabı bir sene ömrü olacak sanırsam.
-----------------------------------------------------------------------------------
Birisi ''dispute'' çekerse muhtemelen paypal hesabın kısıtlanır dondurulur;içindeki paraları ne çekebilirsin ne de gönderebilirsin bu durumda.
Benim gibi 5-6 bankadan vadesiz hesap açtır,ekstre günleri veya nakit ihtiyacın olduğunda bankamatikleri gezersin tek tek

.
Genelde paypalı nakitleri olmadığı için ya da kesintiler yüzünden seçiyorlar.Sitene 3D securty ile ödeme sistemi koy daha iyi bence ya da direk ClickBank Sipariş linki falan oluştur

.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:47:40 -->-> Daha önceki mesaj 03:40:56 --
hmm Hocam teşekkür ediyorum, Peki müşteri bende değil derse ben ne yapabilirim ? yapabielceğim bir şey varmı ?
Bu tür durumlar için:
Mesela Tema yazıp satıyorsun.Tema yazdın dosyalarını rarla yandex diske koy oradan indirme linki ve detaylı açıklama ile müşterine kesinlikle mail üzerinden ürünü sun...
Paypal'a dersin buyrun: Resim çekip Tarih,Gönderilen mail ve mailde yer alan içerikler indirme linkide gördüğünüz gibi ilgili kişiye gönderilen dosyaları inceleyebilirsiniz. Resme inanmıyorsanız mail şifremi verebilirim dersin olur biter

.
Bu tür durumlar olabileceği için ben işlemlerin yedeklerini yandex diske yüklüyor/yedekliyor ve raporları kesinlikle mail üzerinden sunuyorum;çünkü maillerde alan,alan,tarih sıkıntısı yok

maili bulma sıkıntısı yok

.