Hocam öncelikle ilgilendiğiniz ve örnek yapıp gönderdiğiniz için teşekkür ederim. Ben uygulamanızı inceledim. Şayet bu sadece EAN barkod tipini algılıyor, diğer barkod tiplerini hiç bir şekilde görmüyor.
Ben kod üzerinde şu şekilde değişiklik yaparakta test ettim. Ama her ne hikmetse bir türlü diğer barkod tiplerini kullanarak imaj okutamadım.
Kodu bu şekilde değiştirince barkod devreye giriyor ve sadece EAN tipini kabul ederek çalışıyor.
BarcodeImaging.FullScanBarcodeTypes = BarcodeImaging.BarcodeType.All;
BarcodeImaging.FullScanPage(ref barkodlar, new Bitmap("kod.tif"), iSayi);
Eğer bu şekilde değiştirirsekte yine sadece EAN barkod tipini görüp okuyor, diğerlerini algılamıyor bile.
BarcodeImaging.ScanPage(ref barkodlar, new Bitmap("tarama2.jpg"), iSayi, BarcodeImaging.ScanDirection.Vertical, BarcodeImaging.BarcodeType.All);
BarcodeImaging.ScanPage(ref barkodlar, new Bitmap("tarama2.jpg"), iSayi, BarcodeImaging.ScanDirection.Horizontal, BarcodeImaging.BarcodeType.All);
Birde eklentinin şu modu var fakat onda da hiç bir işlem yaptıramadım, zannediyorum parametreyi hatalı kullandıgımdan dolayı oluyor.
BarcodeImaging.ReadBarcodes(new Bitmap("kod.jpg"), 1, iSayi, BarcodeImaging.ScanDirection.Vertical, BarcodeImaging.BarcodeType.All);
Kısacası hala istediğim şeyi almıs değilim senin anlican

hala uğraşmaktayım.