EgeTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yakın zamanda guzel kampanya haberleri açıklanmaya başladı ,bu tür haberler sevindirici tabi ki ancak istenilen bilgiye zamanında ulaşmak yada ulaştırmakta çok önemli bir sorumluluk diye düşünüyorum.

İhtiyaç doğrultusunda 100 mbit limitsiz trafikli kiralık sunucu hizmetiniz hakkında detaylı teklif alabilmek için 2 gündür sitenizde satış kısmı için belirtilen telefonu arayıp 4 tuşu ile satış departmanına bağlanıyorum bir süre çaldıktan sonra operatöre bağlanıyorum,satış kısmında şuan kimse yok diyor, iletişim bilgilerinizi alıyım geri dönüş sağlanır tipinde konuşmalar geçiyor.

Aradığım saat aralığı öglen 2 ve 4 arasıdır ,açıkcası Selçuk Bey hizmetler ve gelişmeler sevindirici olsada iletişim eksikliği ve ilgisizlik müşteriyi zaten almak istediği hizmetten veya almayı düşündüğü markadan uzaklaştırıyor.

Özetle dağın görünen yüzü ile görünmeyen yüzü aynı değil, en kısa zamanda bu sorunları minimize ederseniz sizinle çalışmak isteyen insanları daha çok memnun etmiş olursunuz.

Sonuç olarak yukarda belirtmiş olduğum saatlerde kurumsal bir firmanın satış departmanına veya sorumlu kişisine ulaşamıyorsam almayı düşündüğüm hizmeti de alacağım yeride tekrardan gözden geçiririm.

Bizim deyişimizle sizin karnınız tok anlaşılan hayırlı işler.

Saygılar
Malum bayram dönemi üzerine yoğun bir haftayıda eklediğimizde bu tür geç cevap vermeler istemesekte yaşanabilmektedir. Kurumsal bir şirket olarak sürekli bir iletişim için elimizden geleni yapıyoruz.

Kısa bir süre içerisinde bu tür alımların tamamını web sitemiz üzerinden tamamen online olarak yapabilecek, sipariş ve ödeme adımından bir kaç dakika sonra sunucunuzu yine online olarak kurarak kullanabileceksiniz.