Her ne güzelde yazıp çiziyor

Sanırsın konu sahibi açacak davayı. Yardım etmektemi yasak oldu arkadaşlar ?
Dijitürk denen firma, 100 tl fiyat çektiği adamdan 200 lira parayı el altından söke söke alır... Bu paralarıda bu sitelerde kullanır. Polyanacılık yapmanın anlamı yok, siz milyon dolarlara yapılan filmin telif hakkını bir kalemde silip atarsanız adamlarda sizi bir kalemde silip atar.
Siz ülkedeki adalet kavramını daha göremediniz galiba. Kimse kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. " Önce ihtar atması gerekiyordu " diye birşey yok. Adamın telif hakkını çalmışsın arkadaşım, daha ne olsun?
Kendimizi avutmanın anlamı yok bence. r10'da satış konusu açan, gelirinin belli kısmını da olsa burdna sağlayan birinin, avukat parası bile bütçesini zorlar. çok zenginseniz bilemem.
Ve bir daha görüyorum ki kimse kimse yardım etmemeli. Bence çok yanlıs davranıyoruz, konu nerden başladı nereye gitmiş.
ki forum ailesi olarak ***** sitelere haram deyip film sitesinden köşeyi dönen insanlarız. Koyar mı bize dijitürk felan.
bu arkadaşın derdine biri bana açıklasın daha dün kayıt olmuş buraya kalkıp konu açmış burada gerginlik yaratıo yönetimde konuyu sabitlemiş bide
Bence foruma ilk kayıt olduğunda soru sormak kadar doğal birşey bu. " yardımcı olmak ".