work&travel ile gidebilirsin. arkadaş los angeles'e gidecekti 5 milyara yakın para verdi fakat vize alamadı. yani ingilizcen olması lazım Amerika gibi büyük ülkelere gitmek için.5bin civarı verirsin acentalara gidiş geliş. arkadaş otelde saati 8$a çalışacaktı.bavul valiz vs odaya kadar taşıyanlar var ya kat görevlileri.konaklama sana ait oluyor yani 250$ civarı aylık para veriyorsun konaklamaya. okuyor isen erasmusa kesin başvur. work&travel'den kat kat iyidir. ingilizcen de yok ise kursa git ama çalışmayacaksan boşuna para verme kursa. istekliysen git temel ingilizceyi alırsın 1 senede.
Hocam üniversiteye yeni başlayacağım, din kültürü öğretmenliği, ingilizce öğrenmek istiyorum gezmeyi de seviyorum hani yurtdışına gitsem yaz tatilinde felan çok iyi olur. Burda da bir kursa gider temel seviye öğrenirim diye düşünüyorum. Erasmus kesin almıyor sanırım nasıl oluyor artık üniversiteye gidince araştırmam lazım heralde.. İngilizce her alanda lazım ama yurtdışına çıkmadan da kolay kolay öğrenilmez diye tahmin ediyorum..