Leetnock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İŞte burada en baŞinda yazdiklarima dÖnmen gerekİyor. Dİgİturk ben İÇerİĞİ kaldirdiĞim an benden tazmİnat alma hakkini kaybedİyor.

Bunu ben deĞİl dİgİturk deĞİl dİgİturkun avukatlari yada hukuk bÜrosu deĞİl yasalar belİrtİyor

mahkeme bİr karar vermeden Önce İlgİlİ sİtenİn uyarilip uyarilmadiĞina bakiyor. Uyarilip halen yayina devam edİlİyor İse mutlak cezaİ İŞlem uygulanabİlİyor tazmİnat hakki doĞuyor.

Şayet İhtari aldiktan sonra İÇerİk temİzlenİyorsa hİÇ bİr Şekİlde suÇlu olmuyorsun. Neden bunu anlamamakta bu kadar dİrenİyosun vallahİ ŞaŞiriyorumya.

yasalar gereĞİ telİf haklari sahİbİ, telİf hakki İhlalİ yapan İnternet sİtesİnİ dİgİtal yayin organini uyarmakla zorundadir. uyaridan sonra bu İnternet sİtesİ halen yayina veya telİf hakki İhlalİne devam edİyorsa İŞte o zaman yasal haklari elİne aliyor.
Kardeşim nerede yasa? Bir göster gözünü seveyim bana o yasayı. Önüme koyduğun yasa yayının durdurulması ile alakalı. Bana yasayı göster eyvallah tamamdır haklısın diyeyim. Yasada denen şudur açıklayayım sana belli ki avukat ya da hukukçu değilsin:

-Diyor ki Türkiye Cumhuriyeti yasası. Sen içeriği yayınladığın an SUÇLUSUN! Bu kadar basit, ama ben kaldırdım? Kaldırman suçu yok etmez ya da hafifletmez! Telif hakkı ihlali gerçekleşiyor mu onu de yayınladığın an? Evet gerçekleşiyor. Süper mantığınla şuan içinden diyorsun peki neden kaldırmamı istiyorlar? Tabi ki telif hakkı ihlalinin daha hızlı ortadan kalkması için. Adamların sana verdiği 3 günlük süre ne için biliyor musun? Sitene erişimin engellenmemesi için, o kanuna göre senin hiç ceza alma durumun yok. Öyle şey olur mu ya? Bu site kendi kendine göre mi içerik üretiyor? Suç sadece sitenin ceza alırsa o alır nasıl bir mantıktır? Biri açıklasın bana lütfen. Yani içeriği kaldırdım keyfime bakayım diye bir olay yok. Adamlar senin yayınladığını kayıt altına alıyorlar.

Lig TV yayını kaldırdığı halde ceza alan arkadaşla aranda ne fark var? İkiniz de telif hakkı ihlali yapıyorsunuz?!