ledzeppelin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben senin önüne yasa koydum kardeşim kaldırsan dahi sen suçu işlemişsin ve tazminat davası açma hakkı hala digiturk'e aittir. Yasaya mı itirazın var? Onu söyler misin bana? Dermisin yok böyle bir yasa hacklemişler resmi gazeteyi.
İşte burada en başinda yazdiklarima dönmen gerekiyor. Ben içeriği ihtarda belirtilen süre içerisinde kaldırırsam Digiturk ben içeriği kaldirdiğim an benden tazminat alma hakkini kaybediyor.

Bunu ben değil digiturk değil digiturkun avukatlari yada hukuk bürosu değil yasalar belirtiyor

mahkeme bİr karar vermeden Önce İlgili sitenin uyarilip uyarilmadiğına bakiyor. Uyarilip halen yayina devam ediliyor İse mutlak cezai İşlem uygulanabiliyor tazminat hakki doğuyor.

Şayet İhtari aldiktan sonra içerik temizlenmiyorsa hiç bİr Şekilde suçlu olmuyorsun. Neden bunu anlamamakta bu kadar direniyosun vallahi şaşırıyorumya.

yasalar gereğİ telif haklari sahibi, telif hakki İhlali yapan İnternet sitesini digital yayin organini uyarmakla zorundadir. uyaridan sonra bu İnternet sitesi halen yayina veya telif hakki ihlaline devam ediyorsa İşte o zaman yasal haklari eline aliyor.