İşte sorun burada başlıyor. SEN DİGİTURK'ten aldığın bilgi ile bunları yazıyorsun.
Bense digiturk'un bana karşı lig tv yayınını yaptığım canlı lig tv izleme sitesini mahkemeye verememesi için elimden geleni yaptım. yukarıda yazdıklarım açık ve nettir. bir kez daha söylüyorum. ben ihtar gelmez demiyorum. şayet ihtar alırsanız ve ihtar aldığınız içeriği kaldırmazsanız cezai yaptırıma gidebilirlerbuna da bir örnek verdik.
bknz. medasoft nickli üyenin zamanında kurtlar vadisi pusu içeriğinden ihtar alıp içeriği kaldırmaması sebebiyle sitesi mahkeme tarafından kapatıldı dedim.
neden anlamamakta ısrar ediyorsun anlamıyorum.
bu kadar velveleye verilecek bi durum değil bu. yıllardır var olan birşer zaten. digiturk'ten ziyade başka kurumlarında elinde telif haklarına sahip olduğu filmler var yapımcı kuruluşlar var. sen aç siteni yine yapacağını yap. eğer ki AAA filminden uyarı alırsan ve bu ciddi bir uyarı ise içeriği kaldıracaksın bunun başka yolu yok. ama digiturk 3-5 filmin ya da yapımcının haklarına sahip olacak diyede film sitelerini kapatıp gitmek çok afedersin ama akla mantığa sığmaz.
Ben bu güne kadar sadece digiturk'ten ihtar almadım. zamanında kolpaçino bomba filminden de ihtar aldım. aşk tesadüfleri sever filminden de ihtar aldım. her iki filmide kaldırdım. sitelerim kapatıldı mı? Hayır. Mahkemeye verildim mi? Hayır. Ceza ödedim mi? Onada hayır...
Şayet ben bu içerikleri kaldırmasaydım evet mahkemeyede çıkardım cezada öderdim. Sana diyorum ki telif hakkından ihtar aldığın filmi kaldır yoluna devam et bu kadar basit. Sen ise geçmişsin buraya siteleri kapatalım gidelim diyorsun ne diyeyim gülüm yolun açık olsun
Ben senin önüne yasa koydum kardeşim kaldırsan dahi sen suçu işlemişsin ve tazminat davası açma hakkı hala Digiturk'e aittir. Yasaya mı itirazın var? Onu söyler misin bana? Dermisin yok böyle bir yasa hacklemişler resmi gazeteyi.
Hala ben kaldırırım bana bir şey olmaz diyorsun?! Kardeşim diyor ki kanun(resmi gazetede yayınlanmış Digiturk'ün sitesindeki kanun değil) içeriği kaldırman bir şey değiştirmez, sen telif hakkı ihlali yaptıysan o iş bitmiştir. E niye yazıyor orda 3 gün içerisinde kaldır ? Onun amacı da siteyi erişime engellenmemesi.