ledzeppelin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet hakim karşısına çıktı yaşı küçük olduğu için sadece avukat masraflarını karşıladı. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz ne diyorsunuz şimdi hocam digiturk film için ihtar yapamaz mı diyorsunuz?

Bakın kanunu anlamadınız sanırsam. Kanunda belirtilen yayının gösterimden kaldırılması ile ilgili. Neyle ilgili bu siteye erişimin kapanıp kapanmaması ile ilgili. Digiturk'ün dava açma hakkı var dostum.

Yazdıklarımın hepsini silerim demişsin kardeşim buyur artık sil de insanların kafasını karıştırmadan uzaklaş konudan:

https://www.r10.net/yeni-baslayanlar/...akki-mail.html
Güzel kardeşim lig tv yayını için dahi DİGİTURK şahsı yada siteyi direkt olarak mahkemeye veremiyor. Benim yaşım 27. 2012 yılında İnternetbilisim.net ile çalışırken DİGİTURK yayını ile ilgili bende büyük sorunlar yaşadım ama mahkemeye veremediler. Ben bu kanunu araştırdığım soruşturduğum için bildiklerimi paylaşıyorum. Bi internet sitesinde bir blogta yada haber sitesinde digiturk'un telif hakları aldığı artık siteleri kapattıracağı tazminat alacağı yazıyor vs vs.... Kusura bakma bunu tınlamazlar. Böyle konular düzenli olarak açılıyor zaten. Yok şu şirket aldı yok bu şirket aldı acun medya aldı pana film aldı. Bak bakalım internete kurtlar vadisini kaldıran bir site var mı? yok
Ama zamanında kaldırmayan yine bu forum üyesi Medasoft nickli üyenin sitesi diziizlefilm.net KURTLAR VADİSİ dizisi için pana filmin açtığı telif davası ile kapatıldı. Acun medya dizilerin telif haklarını almıştı sonuç? ÖNÜNE GEÇEMEZLER....
Eğer ki sen çıkan bu yasadan korkuyorsan zaten internet sektörüne girme. Çünkü her gün bizler internet ortamında illegal işlerde yapıyoruz. TEKRAR DİYORUM yanlış bilgilendirme yapmayın. BEN YAŞADIĞIM İÇİN TECRÜBEMİ YAZIYORUM