Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz. Sokakta korsan film satanla film izleteni kendi aklınızda bir tutamazsınız.
DİGİTURK'UN KORSAN YAYININ ÖNÜNE GEÇEMEMESİNİN SEBEBİ KANUNDAKİ BOŞLUKTUR.
Çıktıda ceza mı aldı? Herhangi bi yaptırım uygulandı mı? Uygulanması için önce uyarılması lazım işte ben bunu söylüyorum KANUNDA BUNU SÖYLÜYOR HAK SAHİBİ SENİ UYARDI MI? DİYOR.
Büyük puntalarsa yazdım çünkü bir cacık olmayacak. Konunun bundan sonra takipçiyisim. TÜRK DİZİLERİNDEN DEĞİL ama normal film izleme sitelerinden birisi içeriğindeki film sebebi ile digiturk tarafından ihtar aldığında yazdıklarımın hepsini silerim bişey bilmiyorum derim.
Evet hakim karşısına çıktı yaşı küçük olduğu için sadece avukat masraflarını karşıladı. Anlamamakta ısrar ediyorsunuz ne diyorsunuz şimdi hocam digiturk film için ihtar yapamaz mı diyorsunuz?
Bakın kanunu anlamadınız sanırsam. Kanunda belirtilen yayının gösterimden kaldırılması ile ilgili. Neyle ilgili bu siteye erişimin kapanıp kapanmaması ile ilgili. Digiturk'ün dava açma hakkı var dostum.
Yazdıklarımın hepsini silerim demişsin kardeşim buyur artık sil de insanların kafasını karıştırmadan uzaklaş konudan:
Ne biçim milletiz anlamadım ki? Diyor musun sen bana yok ben suç işlemiyorum? Yok diyemiyorsun. O zaman neyin davasındasın kardeşim. Suç işlemeyi legalleştirmenin mi?