Algoritmik olarak filter yeme düşüncesi abirisebil`in dediği gibi beni korkutuyor. Fakat inceleme yaptığımda gerileyen kelimeler arasında geri yerine gelenlerde mevcut. Yerine gelmeyenler ise çoğu 1 sayfa ileri gitmiş durumda. Ama 1. sayfaya geri gelmiyorlar. 2. ve 3. sayfalarda geziniyorlar.
Yani filter ihtimalini düşürüyor gibi bu yaşananlar. Link grafiğinden kaynaklandığı kesin diyebiliriz artık ama reddetme işleminin buna fayda getireceğinden emin değilim.
Tüm linkleri reddetmedim. Manuel olarak birebir aldıklarım ve tanıtım yazıları + 10 a yakın bookmark ve imleme sadece duruyor. Yaklaşık 20 link kalacak gibi.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:34:13 -->-> Daha önceki mesaj 12:31:28 --
Şunuda belirteyim, sitenin şuan aldığı hit günlük 60-70 civarında. her biri farklı kelime, tek kelimeden 2 hit dahi almıyor.
Buna istinaden hemen çıkma oranı %30, sitede ortalama sayfa gezinme sayısı 3.5. Ortalama sayfada kalma süresi 3 dakika civarında.
Oranlar güzel görünsede fayda sağlamadığı kesin. Hit hep aynı seyirde.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:35:18 -->-> Daha önceki mesaj 12:34:13 --
Bir artı daha gelen hitin %40`ı neredeyse (not provided) olarak geliyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:48:05 -->-> Daha önceki mesaj 12:35:18 --
sakıncası yoksa sitenizi incelemek isterim
PM gönderdim, ilginize teşekkürler.