Aslında bes düşünmüyorum bir kaç sene sonra tücaret için kullanacagım inşallah
Sent from my iPhone using Tapatalk
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 09:52:13 -->-> Daha önceki mesaj 09:50:00 --
Ticaret düşünüyrum ama oncelikle kendimi bilgi konusunda geliştirmem lazım bu süreçte de bankada felan param biriksin diye düşündüm
Not: ilk mesajımda senin düşüncelerini almak için etiketliycrktim ama sonradan düşündüm ki güzel ve mantıklı düşüncelerinle konuya gelecegini tahmin ettim

)
Sent from my iPhone using Tapatalk
O zaman senin ihtiyacın işe yarar eğitim almak. Her ne ise yapmak istediğin iş, onunla ilgili kitap, cd filan alman lazım. Seminer benzeri etkinlikler çok pahalı oluyor, onun dışında olan ve ucuz ama gelişimine katkı sağlayabilecek etkinliklere katılmayı düşünebilirsin. Bunlara para harcamama gerek yok, parasız deneyim kazanıyorum dersen İngilizce'ni ilerletmek için yatırım yapmanı tavsiye ederim. 3-4 bin lira çok para değil, iyi İngilizce'nin getirisi çok daha yüksek olur. Bu yaşlar -tutar çok büyük olmadıkça- parasal yatırım yapma dönemleri değil, eğitime yatırım yapma dönemleri. Kendimden biliyorum, eğitimim nedeniyle 23 yaşıma kadar 1 kuruş para kazan(a)madım desem yeridir. Sonrasında eğitimlerimin semeresini bol bol aldım, alıyorum çok şükür.