Harun beyle sorun yaşayan insana çeyrek takarım yeminle.
yıllardır tek bir sorun yaşamadım yaşayan da ilk sizi gördüm. tebrikler.
çeyregimi isterim kardesim
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:22:45 -->-> Daha önceki mesaj 00:07:52 --
inanıyorumki hiç bir webmaster kendi sitesi çöksün diye ugraş vermez arkadaşlar. günde 5-6-7 dolar kazanırken kendi siteme girip sitemi bozucak üstüne iftira atıcak yaşıda geçmiş bulunuyorum. farzedelimki ben bozdum desemde gider yazilimci arkadastan rica eder düzeltiririm. Burada %99.9 u para için yapıyor bu işi ek gelirim yada güzel kazançlar kazanmak için yapılan işlerdir. hiç bir kimse kazanan sitesini bozup günde 2-3 dolara minnet bile etmez 2-3 ay kendine eziyet yapmaz ben sadece 2000 tl ayda para harcamışım ve siteme link ve makale çalışması yapmışım bende para çok o zaman hem para harcayıp hem sitemi bozup hemde milletle ugraşıyorum ben bile kendimi taniyamamışım
Siz sorun yaşamış olmayabilirsiniz ben sorun yaşadım ve hakkım olanı yaptım kimsenin bunu yorumlamasının hakkı bile yok. peki size bir sorum var o kadar arkaşlar yorum yapmışlar hiç bile bile kazanan sitelerinizi bozup eylendiğiniz oldumu ? birakin ALLAH aşkına bu tür boş muhabbetleri hepimiz yetişkin ve olgun insanlarız ve hemen hemen her webmaster illaki bir sorun yaşadığı hosting sirketi vardir bu (a-b-c) şirketi farketmez sonuçta bizler illa bir şirket tarafindan madur edilip sonra ahkam kesen kelimelerle başlardan savruluyoruz olan bizim emeklerimize olur kazancimiza olur. son sözüm budur bu konu için bakanlarin hak verenlerin canına minnet iyi çalışmalar arkadaşlar..