Merhaba 15 gün önce sunucu ihtiyacım için bir konu oluşturmuştum. Natro ile anlaşma sağladık yalnız sağolsunlar ağzımızdan burnumuzdan getirdiler.

Daha önce hiç sunucu kullanmadım ve kurmadım bu konudada hiç bir bilgim yok ayrıca arama motorlarında arama yaparak sunucu kurma ve kullanma hakkında bilgi sahibi olmak için de vaktim yok maalesef. Anlaşmamız sonrasında sunucuyu cpanel dahil gerekli tüm ayarları yapılı halde ayrıca vereceğim 1 domain ve Html siteyi sunucuda aktif hale getirerek bana teslim edecek bir firma arıyorum. Satın alacağım sunucuda firmamızda kullandığımız kargo ve stok takip programızın verilerini saklamayı düşünüyoruz. Ayrıca sunucuda 10 adet kadar tek ürün satış sitesi çalıştıracağız.
  • Destek konusunda kısıtlamaları olmayan.
  • Bizi yarı yolda bırakmayacak.
  • Gerektiğinde anında iletişim kurabileceğimiz.
  • Yedekleme konusunda hizmet alabileceğimiz.
  • Verilerimizi güvenle saklayabileceğimiz, kendini ispatlamış sağlam bir firma ile çalışmak istiyoruz.

Sunucu için ayırdığımız bütçe 150 TL'dir. Bu fiyata uygun tekliflerinizi bekliyorum.

Anlaşma sonrasında ödemeyi GARANTİ BANKASI ile yapacağım Sunucuya acil ihtiyacım bulunmaktadır. Ödemeyi online bankacılıkta bir sorun yaşadığım için sabah yapacağım dikkate alınmasını rica ederim.