KemalBaykal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site 3 gün kapalı kaldı nedenini ögrenmek için telefon ettigimde bana hdd yandigini söglediler ve beklememiz için rica ettiler normal karşılayip bekledik verildigi günü geçmesine ragmen ses çıkarma hakkımızın olmadığını düşündüm. Yanlız işin garip yani 2-3 gün sonra mailime girdikten sonra işler tabiki gerçek yüzünü ortaya koydu. Meğer hdd yandigindan degil şirketin yer değiştirme olayi yüzünden sitelerin kapali oldugunu öğrendim yine ses cikarmadım ama sitenin devamli geri alınıp bağzı ayarlarda sitemin türkçe karakterlerinde bozukluklar, reklamda kaymalar, farkli işletim sistemlerinde site kaymaları gibi olaylar devamlı yaşadım. Bu olaylar sunucuların taşınmasından sonrası devamlı yaşandığı için artik sessiz kalma olayını bıraktım..
Sitenin 3 gün kapalı kalması 72 saat down olmak demekdir toplam 2013 yılında
13 saat down kalmıştır.(Asılsız konuşmalarınıza halen devam ediyorsunuz) bunun nedenide network değişimidir. Gerekli bilgilendirmeler mail adresinize süreki gönderilmiştir.

05/07/2013 20:02 Reseller 3 Sunucusu hakkında 4.Bilgilendirme
05/07/2013 09:25 Reseller 3 Sunucusu hakkında 3.Bilgilendirme
04/07/2013 23:17 Reseller 3 Sunucusu hakkında 2.Bilgilendirme
04/07/2013 21:44 Reseller 3 Sunucusu hakkında

Hdd veri bütünlüğü bozuldu yanma diye lanse etmeyin ikisi farklı birşeydir hiçbir zaman yandı kelimesi kullanılmadı.(Bu nedenle datacenter değişimi yapıldı)

Sitenizdeki türkçe karakter sorunu bozuklukları muhtemelen php 5.2 sisteminden php5.3 sistemine geçişten kaynaklanmıştır bu sadece 3 müşterimizde olmuştu sorunlarıda aynı gün içerisinde düzeltilmişti.(Taşındığı gün)