KemalBaykal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site 3 gün kapalı kaldı nedenini ögrenmek için telefon ettigimde bana hdd yandigini söglediler ve beklememiz için rica ettiler normal karşılayip bekledik verildigi günü geçmesine ragmen ses çıkarma hakkımızın olmadığını düşündüm. Yanlız işin garip yani 2-3 gün sonra mailime girdikten sonra işler tabiki gerçek yüzünü ortaya koydu. Meğer hdd yandigindan degil şirketin yer değiştirme olayi yüzünden sitelerin kapali oldugunu öğrendim yine ses cikarmadım ama sitenin devamli geri alınıp bağzı ayarlarda sitemin türkçe karakterlerinde bozukluklar, reklamda kaymalar, farkli işletim sistemlerinde site kaymaları gibi olaylar devamlı yaşadım. Bu olaylar sunucuların taşınmasından sonrası devamlı yaşandığı için artik sessiz kalma olayını bıraktım..
Kendisinin de belirttiği gibi yüzlerce müşterisi var ResellerHosting'in. Elbet diğer müşterileri bu forumda şikayet konusu açardı böyle bir durum olsa. Müşterilerine HDD yanmasıyla ilgili bir bildirimde bulunmuş olmalı firma. Böyle bir şey yapıldı mı? Size bu yönde bir bildirim geldi mi? Yoksa sadece sunucuların taşınacağı mı belirtildi?

Hem zaten sunucu taşıma süreci de bir kez olur. Her gün sunucu taşınmaz. Öyle kolay ve kısa sürecek bir işlem değil ki bu... Siteniz sürekli olarak geri gidiyorsa bu durum sunucu taşımadan kaynaklanamaz. Önceki mesajımda size bir sitedeki veri kaybının olabilme ihtimallerini yazmıştım. Onlar olmadıysa bu durumun sürekli tekrar edebilme ihtimali yok TEKNİK OLARAK.