Merhaba;

Harun'un arkadaşım olmasını bir kenara bırakarak, sektörün içerisindeki bir kişi olarak yorum yapıyorum. Sitenize eklenen içerikler birden fazla defa silindiyse ve bunlar farklı tarihlerde yaşandıysa problemin hosting firmasından kaynaklanma ihtimali çok düşüktür. Çünkü, bir sitenin içeriğinin geri gitmesi için ya birisinin sitenin içeriğine el ile müdahale ederek kasıtlı olarak silmesi gerekir, ya da hosting hesabının (veya mysql yedeğinin) silinerek eski tarihli bir yedeğin yüklenmesi gerekir. Otomatik olarak bir site geri gitmez/içerik silinmez/veri kaybı yaşanmaz.

Resellerhosting firmasından hizmet alırken veri kaybı yaşadığınız dönemlerde hosting hesabınız silinip yeniden açıldı mı? MySQL veritabanınız silinip eski tarihli bir yedek mi yüklendi? Sunucu taşıması yapılacağı belirtildikten sonra eski tarihli yedek mi aktif edildi? Sunucuda problem meydana geldi ve sunucu çöktü de yine eski tarihli bir yedekten mi dönüş yapıldı?

Bunların hiçbiri yaşanmadıysa problem sunucudan veya hosting firmasından kaynaklanmıyor demektir. Zaten teknik olarak yüzlerce sitenin bulunduğu bir sunucuda diğer sitelerde veri kaybı problemi yaşanmıyorken sadece bir sitede bu durum yaşanıyorsa, problemin site bazlı olduğunu tahmin ve tespit etmek çokta zor değildir.

Harun'un arkadaşı olarak yazıyorum;
Hastalığı sebebiyle yaşadığı sıkıntıların birazını biliyorum. Onun yaptığı fedakarlığı ben yapabilir miydim bilmiyorum. Peki bunları niye yazıyorum? Bu adam müşterilerine bu kadar değer veriyorken ve o haldeyken bile müşterileriyle ilgileniyorken, müşteri odaklı çalışmadığını iddia etmek çok büyük haksızlık olur.

Saygılarımla.