Sizin anlamadığınız şey ne biliyor musunuz? Siz hala 5000+ müşterinize iyi hizmet verdiğinizi söylüyorsunuz. Ben size bana iyi hizmet vermediğinizi söylüyorum. Hastayken müşteri memnuniyeti adına il il gezmeniz çok güzel. Takdir ediyorum bunu. Ama bunun veya hastalığınızın benim memnuniyetsizliğimle ne ilgisi var anlayamadım.
-Ben sizin mağduriyetinizi anladım da siz neden halen 1 sunucuda 1000 site barınırken sadece sizin tek bir loto sitenizde mysqllerin geri alındığını idda edip duruyorsunuz.
Hesaplar silindiği için size geri alınmadığınıda ispat edemiyorum ama 1 kişi çıksa burada evet geri alındı demiyor. Yada neden sizden başka kimse böyle bir konu açmıyor sizde bunu anlamıyorsunuz.
Üyeligi silip kanitlari yok eden sizsiniz ayrica sitelerdeki geri yükleme olaylarida kafamiza göre ekleme yapmiyoruz. Eger siteye girip bakarsaniz duyuru sistemindeki düzensizligi görürsünüz. Her zaman 1 hafta önceki duyuru sistemi eklenirken ben daha dün 01.08.2013 duyurulardan başlayip en son 22.08.2013 duyuruya kadar eklemek zorunda kaldim bu aradaki tüm linkleri sizin sayenizde siteden her defasında silindi bende eklemek zorunda kaldım artik bu muhabbette baymaya başladı. Hala müşteriyle tartışıp ağız dalaşı yapan bir şirket olmaktada üstünüze yok. Hala şunun farkında degilsiniz her insan müşteriniz olabilir ister sizi beyenirler ister beyenmezler. Hastalığınız veya her ne olursa olsun insanları mağdur edip bir şekilde tartışma konusu yapamazsınız. burada her kezin kendine göre hakları var ben kendi haklarımı kullanıyorum. Varsa sizinde haklarınız sizde kullanınız. Ben mağdur olan tarafım her hakkımı arıyor ve talep ediyorum.