Sizin anlamadığınız şey ne biliyor musunuz? Siz hala 5000+ müşterinize iyi hizmet verdiğinizi söylüyorsunuz. Ben size bana iyi hizmet vermediğinizi söylüyorum. Hastayken müşteri memnuniyeti adına il il gezmeniz çok güzel. Takdir ediyorum bunu. Ama bunun veya hastalığınızın benim memnuniyetsizliğimle ne ilgisi var anlayamadım.
-Ben sizin mağduriyetinizi anladım da siz neden halen 1 sunucuda 1000 site barınırken sadece sizin tek bir loto sitenizde mysqllerin geri alındığını idda edip duruyorsunuz.
Hesaplar silindiği için size geri alınmadığınıda ispat edemiyorum ama 1 kişi çıksa burada evet geri alındı demiyor. Yada neden sizden başka kimse böyle bir konu açmıyor sizde bunu anlamıyorsunuz.
Müşteri velinimettir mantığı evet çok saçma. Müşteri ne olursa olsun memnun edilmelidir diye bir şey olamaz. Bazı insanları asla memnun edemezsiniz.
Ama haklı müşteri memnun edilmelidir. Haklıysa memnun olmalıdır. Siz haksızsanız da haksızlığınızı kabul etmeli, gereğini yapmalısınız.
Düşündüğünüzün aksine kurumsal şirketler müşteri memnuniyetine daha çok önem verirler. Hatta onlar, ne olursa olsun müşteri memnun edilmelidir diye yaklaşırlar olaya. En azından çabalarlar. Şimdi getirip sektörün en kötülerini önüme koymayın. Biliyorum sektör lideri olup, kurumsal olup müşterilerini memnun etmek için hiçbirşey yapmayan firmaları da.
Lafın kısası, olayın iç yüzünü bilmiyoruz. Arkadaş şunu yapmış olabilirsiniz, bunu yapmış olabilirsiniz vs diyor. Diğer arkadaş hiçbirisini yapmadım diyor. Benim fikrim, müşteri burada daha ağır basıyor. Bir hayli ağır. Üstelik şu tavrı gördükten sonra haklı olduğuna daha da inanmaya başladım.
Bu arada rabbim şifa verir inşallah en kısa zamanda.
Teşekkür ederim.
Bakın bir firmanın bazı kuralları vardır bunları çiğnemek istemiyorum hiçbir müşterime ait bilgileri bu tarz açık platformlarda vermeyi istemiyorum ama beni zorla bunları vermek durumunda bırakıyorsunuz.
Kişi şifresini yanlış girmediğini iddaa ediyor sesimizi çıkarmıyoruz müşteri haklıdır diyoruz.Kişiye resimlerle sorunlarının ne olduğunu anlatıyoruz kişi anlamıyor telefon açıp agzını geleni sayıyor küfürlerini dinlemek istemediğimiz için telefonu suratına kapatıyoruz.
Sakinleştikden sonra kendisini bizzat ben arıyorum sorunlarını dinliyorum sorun olmaz birdaha diyorum 1 2 hafta sonra geliyor direk hesabıma paramı gönderin diyor nedir bu ya şeklinde ticketlar açıyor.
Sorunu aslında kendisi ile alakalı bir durum olduğunu söylediğimiz halde iddaa ediyor bizde suç diye aynı gün içerisinde geri ödemesi yapılıyor bekletilmiyor.
Dışarıdan bakılınca bende olsam müşteriyi haklı görürüm çünkü ben bazı şeyleri paylaşmıyorum susuyorum kısacası uğraşmak istemiyorum.
Size 2 resim göndereceğim ilk resim müşteri şifresini yanlış girdiğinden dolayı sunucudan bloke yediği ve mysql kaydında da unban.php adresini kullanıp blokeyi kaldırması.
2. resim ise müşterinin yapıcı değil direk geri ödeme talep etmesi biz kendisine ödemesini yapıp müşteri 24 saat ek bir süre tanıyarek yedeklerini almasını bile bekledik.
Umarım bazı kişilerin bu resimlerden sonraki bakış açısı biraz değişir.