Son 1,5 yıldır bende hiç kendimi etik bulmuyorum ama yapacak birşey yok.
- 1,5 yıl önce 2 böbreğimide kaybettim haftada 3 kere 4 saat diyaliz makinesinde müşterilerime acı çekerken bile hizmet verdim. (Doktorum ölümle dans ediyorsun diyorken)
-8 ay önce Beyin kanaması geçirdim. (2 kere şoka girdim) 6 saatlık ameliyatdan çıkdım 2.gün yoğun bakımda sol elim ve ayağım felçli iken telefon sokmadılar notebooku yoğunbakıma sokturdum işimi yaptım tek elim ile. (Etik birşey değildi çünkü konuşmaya bile zorlanıryordum)
-7 ay önce böbrek nakli oldum ( 5 saatlik bir ameliyat) (Eşim böbreğinin verdi) akşamı ayıldığımda notebooku yanıma kurdurdum.(Etik değildi hijyen olmadığından)
-1 ay önce kesinlikle uzun seheyat yasak iken kendi arabam ile sırf müşterilerin sorunları çözülsün diye istanbuldan netinternet datacentera gittim OSman makal şahittir nasıl bir halde oraya geldiğimden ve geri döndüğümde yeni datacenterdan sonra kendimi hastahanede zor yetiştirdim.
Kısasacası 3 tane destek ekibim olmasına rağmen ben daima firmanın başında durdum müşterilerin sorunları ile ilgilendim ve Allah güç verdikçede ilgileneceğim.
Bu yaşadıklarımı sektördeki firma sahibi olan r10 üyesi dostlarımda bilirler.(Sallama değil)
Dediğim gibi bu günlerde geri ödemesini yaptığım halde şikayet konusu açıp bu şekilde firmayı suçlu gösteren kim olursa olsun yine aynı tepkiyi gösteririm.
Sizin anlamadığınız şey ne biliyor musunuz? Siz hala 5000+ müşterinize iyi hizmet verdiğinizi söylüyorsunuz. Ben size bana iyi hizmet vermediğinizi söylüyorum. Hastayken müşteri memnuniyeti adına il il gezmeniz çok güzel. Takdir ediyorum bunu. Ama bunun veya hastalığınızın benim memnuniyetsizliğimle ne ilgisi var anlayamadım.
Allah şifa versin. Yapabileceğimiz birşey varsa söyleyin elimizden geleni yapalım. Ama hastalığınızı, geçirdiğiniz ameliyatları falan yazmanız, bu durumdayken bile müşterilerinizle ilgilendiğinizi söylemeniz, hala beni mağdur ettiğiniz gerçeğini değiştirmiyor.
1 milyon kişiyi seversiniz. Beni sevmek zorunda değilsiniz. 1 milyon kişi sizi sever. Ben sizi sevmek zorunda değilim. Beni mağdur ettiniz. Para verdim script aldım. Para verdim bir sürü kaliteli backlink ve tanıtım yazısı aldım. 2000 liraya yakın yatırım yaptım. Tam yatırımımın karşılığını alacaktım ki, sitemi kapattınız, yetmedi her gün eski tarihe aldınız. 2000 liramın artı script paramın, artı host paramın artı domain paramın çöpe gitmesine neden oldunuz.
Hastalığınızı öğrendim üzüldüm. Allah şifa versin. Ama bunun konuyla hiçbir ilgisi yok. Hastalığınızı öğrenince benim mağduriyetim giderilmiyor. Bana verdiğiniz hizmeti beğenmediğim gerçeği değişmiyor. Hastalığınız insanları mağdur edebilirim anlamına gelmez.