DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son 1,5 yıldır bende hiç kendimi etik bulmuyorum ama yapacak birşey yok.

- 1,5 yıl önce 2 böbreğimide kaybettim haftada 3 kere 4 saat diyaliz makinesinde müşterilerime acı çekerken bile hizmet verdim. (Doktorum ölümle dans ediyorsun diyorken)

-8 ay önce Beyin kanaması geçirdim. (2 kere şoka girdim) 6 saatlık ameliyatdan çıkdım 2.gün yoğun bakımda sol elim ve ayağım felçli iken telefon sokmadılar notebooku yoğunbakıma sokturdum işimi yaptım tek elim ile. (Etik birşey değildi çünkü konuşmaya bile zorlanıryordum)

-7 ay önce böbrek nakli oldum ( 5 saatlik bir ameliyat) akşamı ayıldığımda notebooku yanıma kurdurdum.(Etik değildi hijyen olmadığından)

-1 ay önce kesinlikle uzun seheyat yasak iken kendi arabam ile sırf müşterilerin sorunları çözülsün diye istanbuldan netinternet datacentera gittim OSman makal şahittir nasıl bir halde oraya geldiğimden ve geri döndüğümde yeni datacenterdan sonra kendimi hastahanede zor yetiştirdim.

Kısasacası 3 tane destek ekibim olmasına rağmen ben daima firmanın başında durdum müşterilerin sorunları ile ilgilendim ve Allah güç verdikçede ilgileneceğim.

Dediğim gibi bu günlerde geri ödemesini yaptığım halde şikayet konusu açıp bu şekilde firmayı suçlu gösteren kim olursa olsun yine aynı tepkiyi gösteririm.
öncelikle geçmiş olsun dileklerimi canı gönülden dilerim, konu ile alakalı olarak daha fazla yorum yapmak istemiyorum detayları bilmediğimden dolayı, nacizane tavsiyem birazdaha sakin olmanız