Konuyu uzatmak istemiyorum daha önemlli işlerimiz var söylediklerinizde haklı olduğunuz yada olmadığınız konu var yada yok demekde istemiyorum.
Kusura bakmayın sizi memnun edemedik.
Binlerce müşterimizi memnun edebiliyor sizi edemiyorsak bu konuda yapabileceğimiz birşey malesef bulunmuyor.
Müşterilerimiz ile ilişkimiz kesildiğinde hesapları kapatıldığı gibi sistemdeki girişleride kapatılmaktadır veya silinmektedir.
Biz sizin için sorunlu bir firmayız siz bizim için sorunlu bir müşterisiniz.
Yeni firmanızda size hayırlı mutlu günler.
Böyle bir müşteri yaklaşımı ben 5 liraya host satan lise öğrencilerinde bile görmedim. Sizin, sizden memnun olmayan bu müşterinizden daha önemli bir işiniz olamaz. Müşterinizi memnun edemiyorsanız, suçunuzu yada en azından hatanızı kabul edebilmelisiniz.
Artı, ben sizden bir host alacağım. Hostumun süresi bitecek. Benim hesabımı da tümüyle silecek misiniz? Anlamsız bir hareket. Altında başka şeyler aranabilir.
Arkadaşın iddialarını yalanlamak, sorunlarını çözmek yerine hesabını silmişsiniz. Acaba saklamak istediğiniz ticket mesajları mı var? Aranızdaki konuşmalara en çok ihtiyaç olan zamanda siz hesabı silip, belki sizi haklı çıkarak şeyleri ortadan kaldırıyorsunuz.
Haklı olduğu veya olmadığı yerler demek bile istemiyorsanız, ben haklı olanın, ortadaki açıklamalara göre, hele ki sizin bu tavrınız nedeniyle müşteriniz olduğunu düşündüm. Bu ne kadar umrunuzdadır, müşteri memnuniyeti ne kadar umrunuzdadır bilmiyorum ama iyi hizmet vermek kadar, iyi veremediğiniz hizmeti telafi etmek de önemlidir.
Yakıştıramadım 5000+ müşterisi olan bir şirkete.