Sizin nedir bu zenginlerle alıp veremediğiniz? Allah, rızkı istediğine ilmi isteyene verir. Ha şöyle bir şeyde vardır. O paralarda gökten inmedi o adamlarda eşek gibi çalışıp kazandı, çocukları da şanslı yiyorlar, içiyorlar. Yapacaklar tabi ki kardeşim, babası değil mi? tabi ki mutlu edecek onu. Artık bırakın bu konuları
Babası o parayı kendi hakkıyla mı kazandı ? Helal olmayan paralarla zengin oldu tanıyorum. Kendi hakkı ile zekasını kullanarak kazandıysa buna bir şey diyemem.Demiyorum da.
Sen neden 10 yaşında çalışmaya başladınki çokmu fakirsiniz.Yoksa hayallerin mi büyük.Çoçuklugunu heba etmişsin.Konu yu ben neden bu kadar sığ bir insanım diye de açsan da olurmuş.Zengin dedigin insanlar la karşılaştırdıkların aynı parkurda bile degiller.Bir insan hep simit satarak milyoner olamaz ama simit satmayı basamak olarak kullanabilir.Hayatını istedigin gibi yaşa hep yapay heyecanlar besindesiniz hep engelleri kendiniz koyuyorsunuz.Sen şuan ömrünü bir sırt çantası ile geçirebilirsin ama bunu yapmak istemiyorsun ve yapmıyorsunda ama niçin neden?Bunların cevapını ver önce kendine.Mesela sırf elimizde takım elbise var diye türkiyenin en iyi otogalerinden birine gidip tam 1 saat deneme sürüsü yaptık arkadaşlarla alacagımızdan degil.Tatilmi dünyada zenginlerin gidipde senin gidemeyecegin bir yer yok .Ha üzerinde şemşiye var diyede hiç bir zaman içkiye 50 tl vermedim.Basit şeyler bunlar.Bazı insanlar çok sıglar hayatını araba almaya adayan var örnegin ferrari çok utopik geliyo insanlara oysaki onuda bir insan yaptı bilmem anlatabildim mi?Yani hayatını başka bir insana adıyorsun..
Bir de şu fuckthesystem ,sosyalizm yazanlar var.Fuck the sytsttem yazanların çogu moron onu öncelikle söyleyim hayat felsefesi şişirilme insanlar...v for vendettadan feyz alan tipler.Sosyalizm diyenlerin şuan en az altlarında ferrari f50 olması lazım.Ekmek pişirmeyi bilmeyen adamın komunizm sosyalizm demesi bana çok komik geliyor.
Allah'a şükür durumumuz ne kötü nede iyi derler ya onun gibi.Neden erkenden çalışmaya başladım 11 yaşında ne hırsı olabilir ki ? Doktor olucam polis olucam gibi hırslar ve hayaller vardır.Ben de bilmiyorum neden erken yaşta çalışmaya başladım.