AÇIKLAMA KISMINI OKUYUNUZ!
Site adresi (PM) (Keyword)
Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 1

Minumum artış; 1

Hemen al : 250,00TL (Hemenal pazarlık payı çok azdır)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Apple hakkında genel blog sitesidir.
Günlük hit sayısı: 20-30 (ilgilenilmemektedir.)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 Yaşında pr-0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık; evet
Hosting dahil midir: Açıklama da yer almaktadır.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Yazılım lisans sonlanma zamanı:Wordpress
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Merhaba arkadaşlar,
Domain TR'nin en iyi apple blog domainlerinden bir tanesidir. Teması'da ayrıca apple.com tıpkısıdır. Site Wordpress'dir. Tema paneli oldukça şık, kullanımı kolay ve sadedir. Tüm işlemlerinizi FTP'ye girmeden tema'nın panelinden kolaylıkla halledebilirsiniz.
Elimde 1adet haber sitesi olduğundan ilgilenemiyorum. Panelimde ki en sevdiğim domainlerden birisidir. Domainin .com'u R10'da 450,00TL'ye satıldı. (Site satişi bölümünden görebilirsiniz.) Domaini ayrıca bene r10 üzerinden satın aldım. Satın aldiğim ücretin altına bırakacağim. Hemen al fiyatında çok cuzî bir indirim yapabilirim. Domain daha.net adresinde kayıtlıdır. 22.06.2014 tarihine kadar süresi vardır. 2 yaşındadır. Hiç bir banı vs yoktur. Alacak arkadaşı 3ay boyunca makinamda barındırabilirim.
Siteyle geçen yıl oldukça ilgiliydim. Eklediğiniz konular ışık hızında index alır. Ve sanırım domainden olsa gerek 40adet özgün konuyla 600hite oldukça kolay ulaşabilen bir siteydi. Bunun garantisini veriyorum! Domaine o derece güveniyorum! Şayet yatırım ve ilgilenecek düzgün site istiyorsanız, tek bir alana yönelik bu siteyi kaçırmayın! Alexa : 2,2290,74.. Domainin 10ay kadar süresi vardır.
Ödeme : Kuveytturk - Misli.com